Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  درباره بیماری پره دیابت - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۰,۳۴۷ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

درباره بیماری پره دیابت

+1 امتیاز
خسته نباشید. اگر امکان دارد بفرمایید که بیماری پردیابت چه علائمی دارد؟ و چه روش¬هایی را باید بکار بگیریم که حتی دچار پردیابت نشویم؟ کسانی که دیابت پنهان دارند هم باید دارو مصرف کنند؟ متشکرم از سایتتون.
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۳ ۱۴:۵۹:۴۸ در هورمونی و غدد از ثامن1 (170 امتیاز)

1 پاسخ

0 امتیاز
پردیابت که حالا در خبر اینجا اشاره شده بیش از 30 درصد مردم دنیا به آن مبتلا هستند دیابت پنهان به آن می¬گویند. اختلال در تحمل قند و عدم تحمل گلوکز نیز می¬گویند. اینها نام¬های مختلف آن است، وضعیتی است مابین وضعیت سلامت کامل و بیماری دیابت. به نوعی در واقع وضعیت گذر است که افراد می¬توانند از آن بگذرند و به دیابت مبتلا بشوند. در تهران هم یک مطالعه انجام شده که نشان می¬دهد یک سوم بالغین تهرانی هم پردیابت را دارند و نشانه¬های عدم تحمل گلوکز را در واقع نشان می¬دهند. اینکه بخواهیم بگوییم علائم پردیابت چیست، مهمترین علامتش بی علامتی است، همانطور که در خبر هم آمده بود. ولی ممکن است برخی از علامت-های غیراختصاصی مثل خستگی بیش از حد، تشنگی¬های غیرعادی، تکرر ادرار که خب جزء علائم تیپیک دیابت است ولی بصورتی که خیلی جلب توجه نکند همراه با برخی از علائم دیگر مثل تاری دید، نشان دهنده این باشد که فرد در وضعیت عدم تحمل گلوکز قرار دارد. چیزی که مهم است راجع به این پدیده بدانیم در بین این جمعیتی که در کوچه و بازار هستند ما چقدر شانس این بیماری را داریم این است که بدانیم چه افرادی بیشتر در معرض خطر هستند. بگذارید مرور کنیم چیزهایی را که نشان می¬دهد مخاطره¬ی بروز وضعیت پردیابت در ما چقدر است. سابقه خانوادگی دیابت نوع 2 می تواند یک عامل خطر باشد. زنان دارای سابقه دیابت بارداری و زنانی که در حاملگی¬های خود بچه¬های بالای 4 کیلوگرم به دنیا آوردند، بیماری تخمدانی که در زنان به نام پی سی اُ یا تخمدان پلی کیستیک بروز می¬کند و علائم خاص خودش را دارد یکی از عوامل خطر است. چاقی، به ویژه چاقی شکمی که در همین برنامه راجع به آن زیاد صحبت کردیم. کلسترول و تری گلیسیرید بالا بویژه همراه با ترکیب نامطلوب ال دی ال بالاتر و اچ دی ال پایین¬تر که بایستی در واقع به طور مطلوب با هم جابجا بشوند. یعنی اچ دی ال بالاتر برود که به آن کلسترول خوب و محافظ قلب می¬گوییم و ال دی ال پایین بیاید. افراد غیرفعال که فعالیت بدنی کم دارند و افراد مسن هم با توجه به اینکه در طول زمان فرایند تنظیم قند خون مثل سایر فرایندها پیر می¬شود بیشتر در معرض بیماری هستند. اما اجازه بدهید راجع به تست¬های مربوط به وضعیت پردیابت هم صحبت کوتاهی داشته باشیم. یکی از آنها همان تست قند خون ناشتاست که من اعدادش را اینجا ذکر نمی¬کنم، ولی بد نیست که برخی از افراد که در معرض این مخاطرات قرار دارند به آن توجه کنند. یکی هم تست دو نوبته است که به آن تست تحمل گلوکز می¬گویند. در این تست دو نوبته فرد اول قند خون ناشتا می¬دهد بعد یک نوشیدنی غنی و سرشار از گلوکز یا قند را مصرف می¬کند و بعد از آن به فاصله دو ساعت دوباره قند خون را برایش انجام می¬دهند. میزان واکنش بدن به کنترل این گلوکز و قندی که در خون او مشاهده و آشکار می¬شود نشان می¬دهد که چقدر توان بدنی او برای کنترل قند خوب است. ما توصیه می-کنیم، افراد بالای 45 سال کسانی که آن عوامل خطری را که اشاره کردیم دارند، کسانی که بی اِم آ یا شاخص توده بدنی آنها بالاتر از 25 هست که نحوه محاسبه آن را بسیار گفته¬ایم، نژادهایی که در معرض خطر زیاد هستند شاید در ایران خیلی مطالعه نشده ولی بر روی نژادهای آفریقای لاتین در امریکا مطالعه شده و اگر هم یک نکته خیلی ظریف این است که قند خون ناشتای شما خیلی پایین است و بطور غیرمتعارف پایین است از کسانی هستید که بهتر بروید برای این آزمایش¬های روشن کننده و آشکار کننده دیابت پنهان یک حرکتی را انجام بدهید.
عملاً درمانی که برای دیابت پنهان شروع می¬کنیم شامل مراحل مختلفی است که دارو در آن نیست. اصلاً راجع به درمان دیابت الان پروتوکل اصلی شامل ورزش و تغییر شیوه زندگی است و حتی عوامل روحی و روانی در آن مطرح شده است. در واقع یک نوع شیوه رویارویی با مسائلی است که دیابت می¬تواند ایجاد کند. دارو در آن خیلی جایی ندارد ولی می¬شود آن را کنترل کرد و نگذاشت جلو برود و آن را برگرداند. سندروم متابولیک که در واقع عارضه¬ای همراه با کلسترول و تری گلیسرید بالاست، اچ دی ال و ال دی ال مختل، چاقی شکمی و فشار خون بالا می¬تواند تشدید کننده پردیابت و هدایت کننده به آن سمت باشد. اگر می¬خواهید دیابت نگیرید به نوعی درگیر پردیابت هستید وارد فرایند درمان می¬شوید. شامل ورزش، رژیم غذایی، الگوی زندگی مثبت و بقیه داستان¬ها. ولی مهم است که اول بروید تست بدهید مخصوصاً اگر بالای 45 سال هستید.
پاسخ در ۰۶/اسفند/۱۳۹۳ ۱۵:۰۰:۰۵ از dr.fatemi (24,360 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

+1 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۴/بهمن/۱۳۹۳ ۱۷:۴۶:۴۹ در هورمونی و غدد از soodeh (2,350 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۴/بهمن/۱۳۹۳ ۱۵:۳۲:۴۹ در هورمونی و غدد از mahsa.ahmadi (340 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۴/بهمن/۱۳۹۳ ۱۵:۲۶:۳۳ در هورمونی و غدد از mahsa.ahmadi (340 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۴/بهمن/۱۳۹۳ ۱۷:۰۸:۰۳ در ساير موضوعات از soodeh (2,350 امتیاز)
+2 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۱۳:۴۱:۳۰ در ريه و تنفس از yalda44 (320 امتیاز)
???????
...