از مهمترین باورهایی که وجود دارد این است که افراد می گویند ما اگر شیرینی زیاد بخوریم جوش می زنیم آیا این درست است یا نه؟ مطالعات اخیر نشان می دهد که رژیم غذایی که حاوی کربوهیدارتهای لوگلاسمینک هستند، یا کربوهیداراتهایی هستند که دیر جذب می شوند و یا میزان جذبشان جذب طولانی تری است کمک خواهند کرد که پیشگیری بکنند از بروز آکنه و یا در کسانی که استعداد آکنه را دارند به نوعی آن را کنترل می کنند و یا حتی به تاخیر می اندازند و درمان کسانی که مبتلا شده اند هم استفاده از رژیم های غذایی حاوی کربوهیدارتهای دیرجذب هستند یا سرعت جذبشان از قندهای ساده و معمولی پایین تر است این باعث می شود که بتواند پیشگیری بکند از ابتلاء به اکنه. یکی دیگر از نکاتی که باید به آن اهمیت بدهیم در کنترل آکنه یا کنترل جوش غرور از جهت تغذیه ای میزان دریافت جربی است. چربی بیش از حد به ویژه چربی هایی که چربی های غیرمفید هستند یا جربی های مضر یعنی همان چیزی که تحت عنوان چربی های اشباع شده بیان می شود باعث خواهند شد که افرادی که استعداد ابتلاء به آکنه را دارند در آنها بیشتر این بروز پیدا بکند پس ما باید نسبت استفاده از چربی های غیراشباع شده را به چربی های اشباع شده افزایش بدهیم یعنی هر چقدر شما از چربی های سالم و از چربی هایی که چربی های غیراشباع شده هستند یعنی همان چیزهایی که در چربی های روغن های مایع گیاهی مثل روغن زیتون وجود دارد کمک خواهد کرد یا روغن ماهی کمک خواهد کرد که در افراد با استعداد ابتلاء به جوش غرور یا آکنه بتوانند این بیماری شان را کنترل بکنند نکته اساسی دیگر دریافت انرژی بیش از حد هم یا غذاهایی که حاوی انرژی فراوان هستند و یا انرژی دانسیته بالایی دارند آنها هم می توانند به نوعی در کسانی که زمینه بروز ژنتیکی درواقع آکنه را دارند بتواند این بیماری را در آنها ایجاد بکند.