Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  ارتباط میان خوردن شیرینی و جوش زدن صورت - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۱,۴۷۵ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

ارتباط میان خوردن شیرینی و جوش زدن صورت

0 امتیاز
من وقتی شیرینی میخورم صورتم جوش میزنه. چه کار باید بکنم؟ میشه راهنمایی کنین. ممنون
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۳ ۱۶:۳۰:۰۱ در مو از سیما9 (180 امتیاز)

1 پاسخ

0 امتیاز
از مهمترین باورهایی که وجود دارد این است که افراد می گویند ما اگر شیرینی زیاد بخوریم جوش می زنیم آیا این درست است یا نه؟ مطالعات اخیر نشان می دهد که رژیم غذایی که حاوی کربوهیدارتهای لوگلاسمینک هستند، یا کربوهیداراتهایی هستند که دیر جذب می شوند و یا میزان جذبشان جذب طولانی تری است کمک خواهند کرد که پیشگیری بکنند از بروز آکنه و یا در کسانی که استعداد آکنه را دارند به نوعی آن را کنترل می کنند و یا حتی به تاخیر می اندازند و درمان کسانی که مبتلا شده اند هم استفاده از رژیم های غذایی حاوی کربوهیدارتهای دیرجذب هستند یا سرعت جذبشان از قندهای ساده و معمولی پایین تر است این باعث می شود که بتواند پیشگیری بکند از ابتلاء به اکنه. یکی دیگر از نکاتی که باید به آن اهمیت بدهیم در کنترل آکنه یا کنترل جوش غرور از جهت تغذیه ای میزان دریافت جربی است. چربی بیش از حد به ویژه چربی هایی که چربی های غیرمفید هستند یا جربی های مضر یعنی همان چیزی که تحت عنوان چربی های اشباع شده بیان می شود باعث خواهند شد که افرادی که استعداد ابتلاء به آکنه را دارند در آنها بیشتر این بروز پیدا بکند پس ما باید نسبت استفاده از چربی های غیراشباع شده را به چربی های اشباع شده افزایش بدهیم یعنی هر چقدر شما از چربی های سالم و از چربی هایی که چربی های غیراشباع شده هستند یعنی همان چیزهایی که در چربی های روغن های مایع گیاهی مثل روغن زیتون وجود دارد کمک خواهد کرد یا روغن ماهی کمک خواهد کرد که در افراد با استعداد ابتلاء به جوش غرور یا آکنه بتوانند این بیماری شان را کنترل بکنند نکته اساسی دیگر دریافت انرژی بیش از حد هم یا غذاهایی که حاوی انرژی فراوان هستند و یا انرژی دانسیته بالایی دارند آنها هم می توانند به نوعی در کسانی که زمینه بروز ژنتیکی درواقع آکنه را دارند بتواند این بیماری را در آنها ایجاد بکند.
پاسخ در ۰۶/اسفند/۱۳۹۳ ۱۶:۳۰:۲۲ از dr.amiri (8,700 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

0 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۳ ۱۶:۲۷:۰۷ در مو از سیما9 (180 امتیاز)
+6 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۷/خرداد/۱۳۹۳ ۱۵:۵۱:۰۵ در سلامت پوست از amir2016 (260 امتیاز)
+5 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۲ ۱۲:۴۴:۱۱ در سلامت پوست از masih (200 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۳ ۱۶:۵۵:۱۵ در سایر از niaz (170 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ
???????
...