هر دو تای آن. هم بخار و هم گرما، یا بخار می تواند افرادی را که مبتلا به آکنه یا جوش صورت جوانی هم هستند آن را هم بدتر بکند وگرنه گرما و بخار جوش را می تواند بدتر بکند ولی در ایجاد لک صورت اینها مساله ایجاد نمی کند. پس یکی مساله بخارهایی بود که از غذاهای متصاعد می شود که می تواند به این شکل عمل بکند و یا مثلاً ممکن است که بخار بعضی از مواد غذایی ایجاد آلرژی هایی که مثل آسم بکند که این در حیطه کار ما نیست. آنچه که به حیطه کار ما مربوط می شود تماس با بعضی از غذاها است تماس با بعضی از مواد غذایی می تواند سه فرم در واقع ضایعه پوستی ایجاد بکند. این فرم ها، یکی از آنها کهیر است به آن می گویند کان تک، یا یور تی تک، یا کهیر تماسی، کهیری که در اثر تماس ایجاد می شود. که بعضی ها آلرژیک است و بعضی ها ممکن است آلرژی نباشد. مثلاً هر کسی که بیاید دست بزند به گزنه دچار یک نوع ضایعه کهیری می شود این آلرژی نیست همه افراد به این ترتیب هستند ولی بعضی ها آلرژی دارند در واقع کهیر تماسی آلرژیک دارند. که به این چیزهایی که شایع تر هستند این مواد هستند فرضاً میوه جات، پرز میوه، پرز هلو دقیقاً، کیوی، آناناس، بعضی از سبزیجاتی که پرز دارند، اسانس دارند نعناع و اینها و یا حتی پوست پرتغال یا از آن طرف پروتئین ها، پروتئین های گوشت، ماهی، حتی آرد، آرد می تواند ماده آلرژی زا باشد دست که به اینها می زنند دستشان متورم می شود و به فاصله چند دقیقه بعد، لازم نیست زمان خیلی طولانی بگذرد از آن، چند دقیقه بعد دچار ضایعات کهیری می شوند و به شکل تورم و قرمزی و خارش بروز پیدا می کند معمولاً فرد این نوع کهیرها را خودش می شناسد و می فهمد که دست به فلان چیز زده ام، منجمله یکی از آنها حالا مواد خوراکی نیست و لیکن چیزی که خیلی اهمیت دارد و بگویم برای شما، لاتکس است، حساسیت دارد به لاتکس است، حساسیت به لاتکس، دستکش های لاتکس، دستکش های طبی ایجاد یک نوع حساسیت یا آلرژی و کهیر تماسی ایجاد می کند که بعضی از مواد هم با آن در واقع یک قرابت آنتی ژنی دارند یعنی کسی که به لاتکس آلرژی دارد می تواند مثلاً فرضاً به کیوی، آناناس و بعضی میوه جات دیگر هم آلرژی داشته باشد.