استفاد از برخی پروبیوتیک ها می تواند احتمال وقوع بیماری چرب در افراد را کاهش دهد . مصرف پروبیوتیک ها در طی سه روز می تواند در جلوگیری از تجمع چربی در کبد موش ها نسبت به گروه شاهد موثر باشد . تجویز پروبیوتیک ها که به عنوان باکتری های سالم شناخته می شوند در رژیم غذایی موش هایی که از نظر ژنتیکی و نیز به خاطر جهش ژنی اضافه وزن داشتند توانست ضمن ایجاد حس سیری توانست از میزان تجمع چربی در کبد آن ها بکاهد . مصرف پروبیوتیک ها می تواند تعادل سنور نرمال را به سمت باکتری های مفید متمایل سازد و به این ترتیب با غلبه بر انواع مضر ، اثرات درمانی منحصر به فرد خود را ایفا نماید .
این ها در واقع باکتری های بسیار سالم و مفیدی برای بدن هستند که عمر زیادی از پیدا شدن شان نمی گذرد به هر حال از کلمه ی پرو و بیوتیک در نام گذاری آن ها استفاده شده است یعنی در واقع عواملی که می توانند به سلامت ، به زندگی بیشتر کمک کنند ببرند به این سمت و سوق بدهند ، از دو کلمه ی پرو بیوتیک تشکیل شده است . خوب این در واقع باکتری ها ، باکتری هایی هستند که به صورت عادی ممکن است در خیلی از خوراکی های اطراف ما وجود داشته باشند و ما آن ها را دریافت بکنیم اما می تانند مواد غذایی هم باشند که به صورت اضافه و تکمیلی این در واقع باکتری ها به آن ها اضافه شده باشند . دو دسته از باکتری ها هستند : بیفیدو باکتری ها و لاکتوبوسیل ها . این ها بیشترین یا شناخته شده ترین در واقع پروبیوتیک ها هستند و می توانند کمک بکنند که آن باکتری هایی که در داخل دستگاه گزارش ما به صورت عادی وجود دارند که به آن ها می گوییم فلور میکروبی روده تنظیم بشود و یک بالانسی در میزان آن ها و انواع آن ها وجود بیآید . این ها در واقع پروبیوتیک ها با آنزیم هایی که دارند می توانند از چسبیدن باکتری ها و میکروب های زیان آور و بیماری زا با هم دیگر جلوگیری بکنند آن ها را مهار می کنند و به نوعی مولکول های پیچیده ای که در غذا ها امروزه این مولکول ها خیلی زیاد شدند به خاطر این که ما غذا های در واقع آماده خیلی مصرف می کنیم غذا های رنگ درار و اسانس دار زیاد مصرف می کنیم این مولکول ها شکسته بشوند پس هم می توانند باعث بشوند که یک باکتری های مفیدی در روده باقی بمانند و باکتری های مضر و بیماری زا از بین بروند به خاطر همین می توانند از خیلی از بیماری های اسهالی ، از ورم های روده ، از بیمرای روده ی تحریک پذیر که خیلی شایع است پیشگیری کنند و حتی به درمان شان کمک بکند ضمن این که می تواند به هضم غذا کمک بکند . این ها باکتری هایی هستند که خوشبختانه حتی ویتامین ها رو هم بعضی از ویتامین ها رو هم می سازند و حتی بعضی از آنتی بیوتیک ها رو که برای بدن لازم هستند . پس چقدر خوب است دریافت شان ؛ احساس سیری هم همان طور که شما در خبر ها اشاره کردید به انسان می دهد پس می تواند از چاقی جلوگیری کند می تواند باعث شود ما کم تر غذا بخوریم کم تر روی بیاوریم سمت چربی ها ، هضم غذا در ما راحت تر باشد ، یک آرامشی در دستگاه گوارش ما وجود داشته باشد و همین طور از برخی از بیماری ها جلوگیری بشود به خاطر این که این ها در واقع سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند حالا در واقع یک تئوری های مختلفی وجود دارد بعضی ها می گویند لنفوسیت ها رو که سلول های ایمنی در واقع نوعی از سلول های ایمنی در بدن هستن رو افزایش می دهد و به خاطر همین می توانم یک جوری پس از آلرژی ها جلوگیری کرده باشم پس باکتری های بسیار مفیدی هستند معمولا در ماست دیده می شوند در لبنیات هستند و در بعضی از میوه ها ، جدیدا هم می بینیم مثلا در ماست ها یا در دوغ که مثلا کفیر هست یا ماستی که پروبیوتیک هست در واقع آن باکتری ها به صورت اضافه به آن ها افزوده می شود ، بعضی از شیرینی ها ، شیرینی پزی ها جدیدا این کار رو انجام می دهند ضمن این که قرض هایش هم وجود دارد به صورت مکمل های غذایی ؛ بعضی ها دوست دارند و می خرند روزی مثلا یک دانه مصرف می کنند و این می تواند به سلامت شان ، احساس سلامت شان و شادابی شان کمک بکند . باکتری های خیلی خوبی هستند حالا بد نیست ما برویم سراغ غذا های سالم در کنارش روی بیاوریم به لبنیات و این رو هم بدانیم که از این طریق ما باکتری های مفید رو به بدن مان می رسانیم و به سلامت مان کمک می کنیم.