افرادی که زیاد گوشت میخورند، به طور مثال روزی دو وعده حتماً گوشت مصرف میکنند. بیشتر دچار دیابت میشوند. فشار خون بیشتر بالا میرود،چون در ترکیبات پروتئینی گوشت میل به سدیم و کلر وجود دارد و این مواد میتوانند فشار خون را به شدت بالا ببرند.
علاوه بر این وقتی که ما یک ترکیب پروتئینی به خصوص گوشت قرمز استفاده میکنیم ، بالاخره گوشت مرغ و ماهی اگر زیاد مصرف شود در یک درجاتی ممکن است این خطرات را داشته باشند یا به صورت کباب مصرف میکنیم یا معمولاً(بیشتر) سرخ میکنیم . وقتی این مواد در تماس با رودهی بزرگ قرار میگیرند به سمت سرطانی شدن پیش میروند.بیماری سرطان را تحریک میکند، مشکلات گوارشی را زیاد میکند.به خصوص اگر سوخته باشد ضرر بیشتری دارند.
آنهایی که فرآوری شده هستند مثل سوسیس، کالباس، دارای نیتریت است که آنها سلولها را به سمت سرطانی شدن می برند.
هموگلبین موجود در گوشت قرمز، با رنگ قرمزی که دارد و از آهن تشکیل شده است نیز سلولها را به سمت سرطانی شدن سوق میدهد.سرطانهای روده فراخ، پانکراس و پروستات.
در آقایان و افرادی که مصرف زیاد گوشت دارند مصرف این غذاها مناسب نیست.
توصیه میشود بزرگسالان هفتهای 3 بار، و اگر خیلی دوست دارند روزی 1 وعده در حدود 50 گرم (زیر 80گرم) گوشت بخورند.
توصیههایی در مورد خوردن گوشت وجود دارد ولی این قضیه ثابت شده است که هر کس گوشت کمتری بخورد عمر طولانیتری دارد. در بعضی افراد از این خبرها دیدیم،مردی 120سالش شده و میگوید من لبنیات میخورم زیادعمر کردم.