عوامل غذایی مهار کننده سرطان عبارتند از : مواد غذایی غنی از فیبر، فیبر به وسیله غذاهایی مانند گندم کامل، میوه ها ، سبزی ها، حبوبات، آجیل و دانه ها تامین می شود. سبزی ها و میوه های تازه. مصرف سبزی های با رنگ سبز تیره، نارنجی یا متمایل به زرد ، سبزی های خانواده کلم بروکلی، کلم دلمه ای، کلم پیچ، گل کلم، چغندر، هویج، مارچوبه، پیاز، سیر و زردچوبه. مواد غذایی غنی از کلسیوم و ویتامین. مصرف فرآورده های لبنی کم چرب که می تواند خطر بروز سرطان کلون را کاهش دهد . ماهی و اسید چرب امگا 3. ویتامین های A ، C ، E اسید فولیک و ویتامین 12B و سلنیوم.