Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  رژیم غذایی در پیشگیری از سرطان - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۰,۹۳۱ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

رژیم غذایی در پیشگیری از سرطان

+1 امتیاز
خسته نباشید. اجزای اساسی رژیم غذایی در پیشگیری از سرطان هارا بگید؟ممنون از توجه شما و سایت خوبتون.
پرسش ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۱۰:۵۱:۵۳ در خون و سرطان از پویا67 (250 امتیاز)

1 پاسخ

0 امتیاز
از آنتی اکسیدان ها که در منابع مختلفی غذا ها یافت می شود آنتی اکسیدان ها با کاهش رادیکال های آزاد در بدن در پیشگیری از انواع سرطان ها مهمی دارند اما فعالیت بیش از حد یا مغادیر بیش از اندازه آن ها می تواند به بدن آسیب برساند و بافت های مختلف بدن را تخریب نماید آنتی اکسیدان ها به طور طبیعی از فعالیت بیش از حد آنها جلوگیری می کند مواد آنتی اکسیدان شامل سلنیم ؟؟؟ ویتامین ای و ویتامین سی هستند که مانع آسیب سلول ها و بافت ها می شوند و می توانند از بروز تغییرات سلول های بدخیم جلوگیری نمایند رژیم غذایی غنی از فیبر در کاهش خطر سرطان ها به خصوص سرطان روده نقش دارد رژیم های گیاهی کم کالری پر فیبر غنی از حبوبات و غلات کامل و سبزی ها و میوه ها خطر بروز سرطان ها را کاهش می دهد فیبر ها با افزایش سرعت انتقال مواد غذایی از روده بزرگ باعث می شوند باکتری های روده فرصت کمتری برای تولید مواد سرطان زا از آنها داشته باشند همچنین دیواره روده برای مدت طولانی سرطان زا قرار نگیرد احتمال داده می شود که فیبر مواد غذایی ترکیب شیمیایی مواد تولید شده توسط باکتری های روده را تغییر داده و خاصیت سرطان زایی آن ها را کاهش دهد فیبر ها ترکیباتی هستند که در دیواره سلول گیاهان مثل سبزی ها و میوه ها سبوس غلات کامل حبوبات و مغز ها یافت می شوند با دریافت کافی و متناسبی از گروه غلات میوه ها و سبزی ها می توان از بروز بسیاری از سرطان ها پیشگیری کرد توصیه می شود روزانه 400 گرم یا 5 بار در روز میوه ها و سبزی ها مصرف شوند سبزی های خانواده کلم و گل کلم حاوی ترکیبات غیر مغذی هستند که آنزیم هی دارای توانایی تخریب مواد سرطان زا را فعال می کنند پیاز،سیر و تره خصوصا هنگامیکه خام خورده می شوند که در کاهش خطر سرطان معده موثر اند مواد سولفوری موجود در این غذاها با آنزیم های موثر در بروز سرطان برخورد کرده و ساخت مواد سرطان زا را متوقف می نماید هویج،گوجه فرنگی و مرکبات حاوی اسید فنولیک می باشند و از سرطان کولون با ممانعت از آزاد شدن مواد سرطان زا پیشگیری می نماید دانه های سویا و مشتقات سویا با ممانعت از عملکرد استروژن ها از بروز سرطان سینه ممانعت می کند توت فرنگی،تمشک،انگور و سیب حاوی اسید الاگیک هستند که می تواند برخی رادیکال های آزاد خطرناک موجود در دود سیگار را خنثی نمایند پیاز،چای سبز،انگور و مرکبات سرشار از ؟؟؟ هستند که می توانند تغییرات بدخیم سلول ها را متوقف کرده و مواد عامل سرطان را بلوک کنند غذاهای دریایی و روغن ماهی به علت داشتن اسید های چرب امگا3 سلنیوم روی و ویتامین ای در پیشگیری از بسیاری سرطان ها به خصوص سرطان سینه و روده نقش مهمی دارند
پاسخ در ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۱۰:۵۴:۳۲ از dr.waseghi (9,450 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

+1 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۱۰:۵۲:۰۶ در خون و سرطان از پویا67 (250 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۸/بهمن/۱۳۹۳ ۱۸:۰۶:۵۳ در تغذیه و سلامت از ناز1 (1,000 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ
???????
...