Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  غذاهایی مضر برای معده - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۰,۵۰۸ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

غذاهایی مضر برای معده

+1 امتیاز
باسلام. چه غذاهایی برای معده مضر است و چه غذاهایی مفید است؟باتشکر.
پرسش ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۱۲:۰۰:۰۱ در دستگاه گوارش از erfan36 (250 امتیاز)

1 پاسخ

0 امتیاز
بعضی مواد برای معده سم مهلک است و طبیعت از دریافت آنها اکراه دارد. از جمله غذاهای مانده، سوسیس و کالباس و همبرگر، سس مایونز، گوشت مرغ سریع پرورش یافته، گوشت گاو چند سال پیش ذبح و فریز شده، نوشابه، چیپس و پفک. بعضی غذاها باید کمتر مصرف شوند و با این حجمی که امروزه مصرف می¬شود مضر است. برنج بدون سبوس، انواع روغن¬ها، نان سفید، شیرینی¬ها، سیب زمینی. بهترین غذاها آنهایی است که کاملاً طبیعی درست شده باشند از آن جمله است: نان گندم کامل مثل سنگگ و نان جو، برنج قهوه¬ای سبوس دار، روغن زیتون و کنجد و حیوانی به شروطی جوانه حبوبات و غلات میوه¬ها و سبزی¬های تازه فصل، لبنیات همراه با مصلح آنها و گوشت گوسفند و بوقلمون به میزان کم، استفاده از علم مصلحات غذایی در بسیاری از موارد کمک کننده است. مصلح ماده¬ای است که مضرات احتمالی غذا را می¬گیرد و آن غذا یا دارو را به مقصد می¬رساند. زیره و زعفران برای برنج، زنیان و پونه و آویشن برای ماست، سیاه دانه و گردو برای پنیر، گل سرخ برای دوغ، سیاه دانه و کنجد برای نان، آویشن برای عدسی، گلپر برای انار، گلاب و عسل برای شیر. غذاهایی هستند که تأکید ویژه¬ای به مصرف روزانه¬ی آنها البته با حجم کم در پزشکی ایرانی و اسلامی شده است. انجیر، زیتون، بادام درختی، عسل، کشمش، نخودچی، شیره¬ی انگور، خرما در بعضی از مناطق، سبزی¬های تازه.
پاسخ در ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۱۲:۰۶:۲۹ از dr.ashna (10,400 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

0 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۰۴:۴۶:۱۵ در دستگاه گوارش از ویدا2 (180 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۱۱:۰۷:۱۷ در دستگاه گوارش از amir98 (250 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۱۰:۴۷:۳۶ در دستگاه گوارش از کسری1 (170 امتیاز)
+2 امتیاز
0 پاسخ
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۲ ۱۳:۲۵:۴۱ در دستگاه گوارش از arian000 (140 امتیاز)
+2 امتیاز
1 پاسخ
???????
...