خوب گرم شدن پا باید ببینیم چربی اش بالاست؟ قندش بالاست؟ عوارض کبدی است؟ آنزیم های کبدی چک بشود. همه ی این ها باید بررسی بشود در نهایت اگر مزاجش سرد نیست و گرم است. مزاج عمومی اش هم اگر گرم است، من توصیه می کنم مثلاً اگر چربی اش هم یک مقدار بالا باشد من خیلی وقت ها به این ها توصیه می کنم، آنهایی که عوارض ندارند و باردار نیستند، و چیزهای دیگر نیستند توصیه می کنم این ها گشنیز ، آبغوره ی بی نمک خانگی بگیرند یا شیشه ی نیم لیتری یا یک لیتری. دو قاشق تخم شیوید خورد کنند داخلش یک قاشق هم تخم گشنیز پودر کنند داخلش. هم بزنند و بعد از هر غذا اگر معده شان مشکل ندارد یک سوم یا نصف استکان بخورند. بعد از مدتی این داغ شدن پاها آرام آرام خوب می شود. حالا خود پاها را در آب گذاشتن و ماساج دادانش و این ها هم خوب است. خوردن ماء الجبن یا ماء الشعیر طبی، ماع اشعیر طبی اینجوری درست می شود، جو ی پوست کنده 1، 14 الی 20 برابرش آب. یک مقدار گذاشتید روی شعله ی ملایم بجوشد، نشکفد! بشکفد لعاب می دهد کشک الشعیر می شود و دیگر آن لطافت را ندارد. ماء الشعیر طبی نشکفد. یک آب زرد مانند می شود وقتی با شکر قاطی می شود رنگش قهوه ای مایل به قرمز ممکن است بشود. و این را در طول روز با شکر مخلوط کنند و بخورند این باعث می شود حرارت های زائد از بدنشان برود خوردن تمر هندی خوب است خوردن آلو خوبه این ها چیزهایی است که باعث می شود آن حرارت های زائد بریزد. ماء الجبن نه نیم کیلو یک کیلو شیر را بگیرند وقتی که جوشید یک استکان یا به اندازه ای سرکه توش بریزند که ببندد بعد توی کیسه ی پارچه ای آبگیری می کنند، آبی که ازش جدا می شود بهش می گویند ماء الجبن یا آب پنیر یا به قول امروزی های وی پروتئین. این را هم می توانند صبح ناشتا در سه مرحله هر مرحله یک استکان تا یک لیوان بخورند و بعد یک 5 دقیقه حرکات بدنی انجام بددهند که از معده رد بشود، نفوذ بکند به بدن و قسمت های مختلف بدن را پاکسازی کند در آن خارش ها و اگزما ها و این ها، ماء الجبن بسیار تاکید شده است. وی پروتئین یا ماء الجبن امروزه توی اینرنت هر سه روز یه مقاله دارند کار می کنند. روی سرطان، روی ایدز، روی هپاتیت، روی خارش، روی اگزما، روی سردرد روی گوش همه چی دارند کار می کنند و مقالات متعددی در موردش هست.