Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  جوش دوران بلوغ - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۰,۷۴۷ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

جوش دوران بلوغ

+6 امتیاز
با سلام من پسری 16 ساله هستم

صورتم قبلا خیلی کم جوش میزد اما کم کم داره به تعدادش افزوده میشه.

برای جلوگیری یا کاهش اون چیکار باید کرد چه تغذیه ای لازم هست و دارویی برای بهبود و جلو گیری وجود داره؟ (صابون - کرم..)

آیا مصرف چرک خشک کن (آموکسیسلین) از اون جلو گیری میکنه ؟
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۲ ۱۳:۱۲:۴۷ در سلامت پوست از dan1al (490 امتیاز)
دسته‌بندی مجدد ۲۱/اردیبهشت/۱۳۹۳ ۲۱:۱۴:۴۹ از Dr.Delroba

1 پاسخ

+2 امتیاز
 
بهترین پاسخ

جوش مشکلی پوستی بوده و زمانی رخ می دهد که فولیکول های مو در اثر تجمع چربی و سلول پوستی مرده در آن پر می شود. معمولا جوش (آکنه) در نواحی پوست صورت، گردن، قفسه سینه، شانه ها و گرده رخ می دهد. بعضی از افراد از آکنه با نام جوش سرسیاه، جوش سرسفید، جوش، جوش صورت و … رخ می دهد. 

جوش یا آکنه در بین نوجوانان بسیار شایع بوده و معمولا بعد از سنین نوجوانی شروع به بهبود می کند. علامت جوش یا آکنه جوش های سرسیاه، قرمز، سرسفید و … بوده که در هرجای پوست از جمله پوست صورت ممکن است رخ داده و در صورت عفونت کرد، می تواند دردناک نیز باشد.

دلایل جوش صورت و سایر جوش های بدن

آکنه یا جوش زمانی رخ می دهد که فولیکول های مو ا چربی و سلول های مرده پوست پر شود. فولیکول های مو به غدد سباسه (چربی دار) متصل می باشند. این غدد نوعی چربی به نام سبوم ترشح کرده که باعث روان شدن و مرطوب شدن پوست و مو می شود. سبوم بطور معمول از بهمراه مو از پوست بالارفته و سپس از منافذ فولیکول های مو خارج شده و به سطح پوست می روند. زمانیکه بدن شما سبوم (چربی) بیشتر از حد نیاز ترشح کرده و سلول های مرده بیشتری وجود دارد، هردو این عوامل با هم در فولیکول مو جمع شده و محیطی باکتریایی بوجود می آورد. این تجمع می تواند باعث بادکردن دیواره فولیکول و بوجود آمدن جوش سرسفید و یا باز شدن آن و بوجود آمدن جوش سرسیاه شود. سایر انواع جوش و کیست نیز در اثر فعل و انفعالت و شرایط مختلف این چربی و سلول مرده جمع شده بوجود می آید.

عوامل تشدید کننده جوش صورت و سایر نقاط بدن

عواملیکه می توانند باعث جوش زدن صورت و سایر نقاط بدن و یا تشدید جوش های موجود شود، شامل:

  1. هورمون ها -
  2. داروهای خاص -
  3. رژیم غذایی -
  4. لوازم آرایشی -
  5. استرس -

عواملی که برروی آکنه یا جوش صورت و بدن بی تاثیراند و یا تاثیر کمی دارند، شامل:

  • خوراکی های چرب و شکلات - این خوراکی ها تاثیر کمی برجوش زدن داشته و یا اصلا تاثیری ندارند.
  • پوست کثیف - پوست چرک و آلوده باعث جوش زدن نمی شود. در حقیقت شستن و سابیدن بیش از حد پوست با صابون و مواد شیمیایی است که جوش ها را بدتر می کند. پاک کردن و شستن عادی و معمول پوست برای حذف چربی و سلول های مرده همه چیزی است که شما لازم دارید.

درمان جوش صورت و سایر نقاط بدن

درمان جوش یا آکنه با کاهش چربی پوست، افزایش سرعت از بین بردن سلول های مرده، درمان عفونت های باکتریایی، کاهش التهاب و یا همه چهار عامل ذکر شده، انجام می شود. در اکثر درمان های تجویزی جوش صورت و سایر نقاط بدن، نتیجه مطلوبی در 4 تا 8 هفته اول مشاهده نمی شود و حتی قبل از شروع به بهبود، ممکن است پوست شما بدتر نیز شود.در ادامه به معرفی انواع درمان های جوش صورت و سایر نقاط بدن که پزشک شما برای بهبود جوش های شما، ممکن است استفاده نماید، می پردازیم.

  • درمان های موضعی ساده -
  • درمان های موضعی تجویزی -
  • درمان های آنتی بیوتیکی -
  • درمان بوسیله ایزوترتینوئین -
  • قرص های ضدبارداری -
  • لیزر درمانی و نور درمانی -

پیشگیری از جوش زدن

هرچند راه قطعی برای پیشگیری از آکنه یا جوش زدن وجود ندارد، با رعایت موارد زیر می شود، میزان بازگشت پذیری جوش ها را کاهش داد:

  • پاک کردن آرایش، قبل از خوابیدن.
  • دوش گرفتن بعد از ورزش و یا عرق کردن شدید.
  • اجتناب از آرایش غلیظ.
  • شستن آرام پوست و استفاده از شوینده های معتدل

از آنجا که انتخاب درمان صحیح باید توسط پزشک انجام شود از درمان خود سرانه بپرهیزید و به پزشک مراجعه کنید.

پاسخ در ۲۱/اردیبهشت/۱۳۹۳ ۱۹:۵۹:۰۴ از Dr.Khatami (82,650 امتیاز)
انتخاب ۲۶/اردیبهشت/۱۳۹۳ ۱۹:۳۲:۱۵ از Dr.Shidvash

پرسش‌های مرتبط

+7 امتیاز
1 پاسخ
+6 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۷/آذر/۱۳۹۲ ۱۴:۲۰:۳۰ در سلامت پوست از mahsa12134 (210 امتیاز)
+6 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۶/خرداد/۱۳۹۲ ۲۲:۴۰:۵۹ در زیبایی از aryarad65 (420 امتیاز)
+3 امتیاز
1 پاسخ
+6 امتیاز
1 پاسخ
???????
...