Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  درمان ریزش مو - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۰,۹۵۴ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

درمان ریزش مو

+6 امتیاز

آیا درمان قطعی برای ریزش مو وجود دارد؟

پرسش ۲۴/آذر/۱۳۹۲ ۱۱:۰۴:۲۶ در مو از alireza moradi (480 امتیاز)
برچسب‌گذاری مجدد ۲۲/تیر/۱۳۹۳ ۱۳:۳۶:۲۲

1 پاسخ

+2 امتیاز
 
بهترین پاسخ

عوامل بسیاری زیادی موجب ریزش مو در آقایان و خانم ها میگردند که درمان قطعی آن کاملا وابسته به علت ایجاد کننده آن است.. شایع ترین علت طاسی که بیشتر در آقایان دیده می شود. عامل وراثتی است که به طاسی ناشی از آن طاسی الگوی مردانه اطلاق می گردد. وجود هورمون دی هیدروتستوسترون، در آقایی که به طور وراثتی، ژن طاسی را دارا می باشد منجر به ایجاد این نوع طاسی می گردد. به طور مشابهی در خانم ها نیز، بیشتر اشخاص مبتلا، دچار طاسی ارثی زنانه می باشند که به نظر میرسد نحوه تاثیر هورمون ها در ایجاد این نوع طاسی در خانم ها متفاوت از آقایان باشد.

برخی علل دیگر ریزش مو که با درمان به موقع قابل برگشت خواهد بود عبارتند از:

بیماری های غده ی تیروئید، فقر آهن، تب بالا، جراحی یا بیهوشی عمومی، اختلال تغذیه ای با رژیم های غلط لاغری، زایمان وشیردهی و مصرف برخی داروهای مشخص.

همچنین برخی بیماری های پوستی ناحیه سرهستند که می توانند عامل ریزش موی موقت یا دائم باشند. مثل لوپوس، لیکن پلان، آلوپسی آره آتا.

ریزش مو هرگز بر اثر ، استحمام مکرر و یا پوشیدن کلاه ایجاد نخواهد شد. همچنین دانستن این مطلب بسیار مهم است که در بیشتر بالغین روزانه 125-75 عدد مو از سر، به طور طبیعی خواهد افتاد و همزمان تعدادی دیگری از ریشه ها شروع به فعالیت وساخت موی جدید میکنند. تا زمانی که تعادل بین این ریزش و رویش مجدد برقرار باشد، موهای سر به تعداد مشخصی ثابت خواهند بود.

یک عامل دیگر ریزش مو استرس می باشد، که به نظر می رسد حتی عامل تسریع کننده ی ریزش موی ارثی می باشد. ژن ریزش موی مردانه و زنانه از هر دو والد می تواند به ارث برسد و شروع آن بعد از بلوغ خواهد بود . موهای روی سر که به طور ژنتیکی مستعد ریزش هستند (بخصوص جلو و بالای سر) شروع به نازک شدن وسپس ریزش می کنند. موهای پشت سر و شقیقه ها بخصوص در آقایان موهایی پایدار هستند و در طول زندگی آقایان باقی خواهند ماند.

ریزش مو در خانمها:

طاسی در خانمها نسبت به مردان خیلی کمتر دیده میشود و در خانمها الگوی متفاوتی دارد که شامل موارد زیر است:

  1. آلوپسی آندروژنتیک (ارثی)
  2. تلوژن افلوویوم ( که در هر دو جنس می تواند رخ دهد)
  3. آلوپسی آره آتا ( که در هر دو جنس می تواند رخ دهد)
  4. آلوپسی فیزیکی و شیمیایی ( که در هر دو جنس می تواند رخ دهد)

 

آلوپسی آندروژنتیک (ارثی)

در بدن خانمها نبز به طور طبیعی هورمون مردانه ( آندروژن) تولید می شود ، به همان شکل در بدن مردان هم مقداری هورمون زنانه تولید می شود. ریزش مو در زنان به علت اتصال هورمون مردانه به گیرنده های فولیکول مو اتفاق می افتد. در این نوع طاسی در اغلب موارد ریزش مو به صورت منتشر است و در اغلب موارد خط رویش مو دست نخورده باقی میماند. شروع این نوع ریزش مو با کاهش قطر، رنگ و سرعت رشد موها  همراه است و به مرور دوره رشد موها آنقدر کاهش می یابد که دیگر موی ریخته شده رشد مجدد نخواهد داشت. درمان آن استفاده از محلول ماینوکسیدیل است.

تلوژن افلوویوم

در این نوع ریزش مو تعداد زیادی از موهای نابالغ که هنوز به فاز ریزش نرسیده اند می ریزند. این سرعت ریزش ممکن است آنقدر زیاد باشد که نیمی از موها را در بر گیرد و باعث ریزش روزانه 200تا 700 تار مو شود که بسیار نگران کننده است. این ریزش همیشه پس از وقایع استرس زا مانند جراحی های بزرگ، بیماریهای تب دار، سوء تغذیه، شیردهی، کم خونی و... رخ میدهد و 9-6 ماه پس از رفع عامل زمینه ای خود بخود رفع می گردد. بسته به شرح حال فرد و معاینه بالینی می توان آزمایشات خون، تیرویید، بررسی های خونی و ... را انجام داد. برای تسریع بهبودی علاوه بر رفع عامل زمینه ای میتوان از مکملهای ویتامینی نیز استفاده کرد.

آناژن افلوویوم نیز نوعی دیگر از ریزش ناگهانی موها است که بصورت سریع در عرض چند روز تا چند هفته رخ می دهد و ممکن است حجم عمده موها از دست برود.این نوع ریزش در اثر سموم، داروها، اختلال غددی، شیمی درمانی و رادیوتراپی ایجاد میشود و به جز در مورد رادیوتراپی در سایر موارد با رفع عامل زمینه ای درمان پذیر است.

آلوپسی آره آتا

این نوع ریزش اغلب جوانان را درگیر می کند و شروع آن ناگهانی است. شکل ریزش بصورت سکه ای بوده و موهای درگیر به راحتی کنده میشوند. این ریزش علاوه بر سر می تواند در ابرو و ریش و سبیل هم رخ دهد. در موارد شدید ممکن است کل سر و یا حتی بدن را درگیر کند. علت این بیماری کاملا شناخته شده نیست اما مشخص شده که بدن با ساخت آنتی بادی به ریشه موها حمله میکند و در واقع علیه خود می جنگد. شروع آن نیز اغلب به دنبال استرسهایی مانند جدایی، مرگ نزدیکان،طلاق، جراحی ها و ...... می باشد. معمولا درمان تاثیر زیادی روی روند بیماری ندارد و گذشت زمان، کاهش استرس و استفاده از استرویید و ماینوکسیدیل موضعی تا حدودی کمک کننده است.

آلوپسی فیزیکی و شیمیایی

آلوپسی فیزیکی در اثر کشش موها در حین بستن یا آرایش  ایجاد میشود. ابتدا باید فشار کششی قطع و سپس 4-2 ماه زمان داد تا موها مجددا رشد کنند. در نوع شیمیایی که پس ازاستفاده از مواد آرایشی و شیمیایی نامناسب رخ می دهد باعث آسیبهای پوست سر مانند تورم، التهاب، تاول و زخم نیز می شود. این کار باعث تضعیف ریشه موها و ریزش آنها می شود.

 پیوند موی طبیعی در خانمها

پیوند موی طبیعی درمان مناسب در خانمهایی است که از روشهای درمانی دیگر به نتیجه نرسیده اند. در ضمن این کار در کسانی انجام می شود که پس از عمل تفاوت قابل توجهی پیدا کنند زیرا خانمها بر خلاف آقایان به صورت منتشر دچار ریزش مو می شوند و ممکن است منطقه دهنده مو تعداد مناسبی از فولیکولهای مو را نداشته باشد.

پاسخ در ۲۷/آذر/۱۳۹۲ ۱۳:۰۳:۴۱ از Dr.Khatami (82,650 امتیاز)
انتخاب ۲۹/آذر/۱۳۹۲ ۲۳:۲۲:۴۲ از Dr.Shidvash

پرسش‌های مرتبط

+8 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۱/تیر/۱۳۹۳ ۱۷:۴۸:۴۹ در مو از محبوبه حاجی هاشمی (410 امتیاز)
+8 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۸/اردیبهشت/۱۳۹۳ ۱۲:۴۴:۴۸ در مو از دکتر وب گرد (48,940 امتیاز)
+6 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۲ ۱۳:۲۶:۲۶ در مو از hamidtakhte (180 امتیاز)
+11 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۹/اردیبهشت/۱۳۹۲ ۱۰:۰۸:۵۸ در مو از 1354 (490 امتیاز)
+8 امتیاز
1 پاسخ
???????
...