Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  خارش در تمام نقاط بدن - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۱,۲۴۶ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

خارش در تمام نقاط بدن

+7 امتیاز
سلام خسته نباشید

من تقریبا یک سال و نیم هست که خارش پوست در تمام نقاط بدنم دارم به این صورت که بعد از خاراندن قرمز شده و کمی هم متورم میشود.  پیش  دکتر متخصص داخلی رفتم یه سری ازمایش نوشت و گفت که ویروس EBV و CMV داری. داروهای از جمله قرص سیتریزن بهم داد. بعد از چند بار آزمایش دادن گفت که دیگه ویروسها از بین رفتن. فقط چون کبدت بر اثر بیماری ضعیف شده باید قرص سیتریزن رو مصرف کنی تا به کبدت کمک کنه. الان روزی یک عدد قرص سیتریزن میخورم ولی گاهی یک روز هم دوام نمیاره و خارشم دوباره شروع میشه. آیا واقعا این قرص دریمان بیماری من هست؟ یک سال و نیم هست که دارم خارش رو تحمل میکنم.در ضمن غلظت خون من بالا هست.بیماری پوستی پسوزیاریس هم دارم. البته پدر و برادرم هم این بیماری رو دارن ولی هیچ کدام تا حالا مشکل خارش نداشتن. به نظر شما به چه دکتری مراجعه کنم. چطور بیماریم رو درمان کنم. ممنون
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۲ ۱۲:۳۶:۱۰ در خارش از احمد جوونی (220 امتیاز)
برچسب‌گذاری مجدد ۱۹/اسفند/۱۳۹۲ ۱۱:۱۳:۱۳ از Dr.Delroba

1 پاسخ

+1 امتیاز
 
بهترین پاسخ

سلام:

خارش پوست، یکی از شایع‌ترین شکایاتی است که بیماران را مجبور می کند برای تخفیف یا درمان آن به متخصصین پوست و مو مراجعه کنند. گاه خارش چنان شدید است که فرد، قادر به خوابیدن نبوده و امکان زندگی عادی برای فرد وجود ندارد.

افرادیکه مبتلا به  خارش هستند توجه داشته باشند که می تواند بروز این حالت، علامت یک بیماری سیستمیک جدی باشد..بنابراین افراد مبتلا به خشکی پوست همراه با خارش طولانی مدت باید سریع به پزشک مراجعه کنند تا علت بیماری مورد بررسی قرار گرفته شود.علل ایجاد خارش متنوع است:

شما هم مطمئناً حس خارش را زمان گزیده شدن توسط پشه تجربه کرده اید و یا شاید به دنبال مصرف دارویی خاص یا غذای پر ادویه، دچار خارش و کهیر شده باشید.

دلایل متعددی برای خارش پوست وجود دارد که برخی از آنها مربوط به بیماری‌های پوستی است و برخی مربوط به بیماری های سیستمیک.

گاه خارش محدود به کف سر است، مانند کسانی که مبتلا به درماتیت سبوره هستند که باعث شوره سر و التهاب خارش دار می شود.

گاه فرد مبتلا به آلرژی، خشکی پوست یا اگزما است. این افراد از خارش شدیدی رنج می برند و به سبب آن، بیشتر قسمت های بدن خود را با خاراندن، زخم می کنند و نیاز به درمان طولانی مدت، زیر نظر پزشک متخصص پوست دارند.

در برخی بیماری های داخلی، خارش علامت مهمی محسوب می شود.

از مهم ترین علل خارش، هپاتیت و بیماری کبدی همراه با زردی و گاهی بدون آن است

همچنین نارسایی کلیه، کم کاری یا پرکاری تیروئید، کم خونی فقر آهن، افزایش غلظت خون، برخی سرطان های خون شامل لوسمی و لنفوم (به خصوص لنفوم هوچکین)، انگل های روده ای و بیماری های روحی ـ روانی نیز از جمله علل خارش می باشند.

دیابت نیز جزء علل داخلی خارش مطرح می شود، اما اغلب افراد مبتلا به دیابت، خارش ندارند. اگر بیمار مبتلا به دیابت، فاقد بیماری پوستی خارش دار باشد و با خارش مراجعه کند، ابتدا باید به دنبال علتی غیر از دیابت گشت.

برخی بدخیمی های داخلی می توانند با خارش همراه باشند، لذا اگر فردی با خارش معمولی مزمن مراجعه کرد باید یک معاینه کامل و آزمایشات لازم برای بررسی بدخیم های داخلی و نیز آزمایشاتی جهت بررسی عملکرد تیروئید، کبد و کلیه و نیز بررسی های هپاتیت و حتی کم خونی فقر آهن، بر اساس صلاحدید پزشک مد نظر باشد.
 بعد از بررسی علت زمینه ای آن توسط متخصص این افراد بهتر است به توصیه های زیر توجه کنند.  از صابون استفاده نکنند و به جای آن از ترکیبات شوینده های غیرصابونی استفاده کنند که می توان در این مورد به انواع پن (pain) اشاره کرد که از شوینده های غیرصابونی مناسب است. استفاده از ترکیبات نرم کننده یا لوسیون پس از حمام کردن توصیه می شود.این گونه افراد همچنین از حمام کردن به طور مکرر با آب داغ و استفاده از سونای بخار و جکوزی خودداری کنند تا از بروز خشکی پوست جلوگیری شود.

سیر و پیاز جزو مواد خوراکی آلرژی زا می باشد.

با توجه به اینکه چند مشکل همزمان دارید برای تشخیص و درمان قطعی می توانید به متخصص داخلی  مراجعه کنید.

پاسخ در ۱۸/اسفند/۱۳۹۲ ۲۰:۱۶:۲۷ از Dr.Shidvash (82,370 امتیاز)
انتخاب ۱۸/اسفند/۱۳۹۲ ۲۰:۱۸:۵۱ از Dr.Khatami

پرسش‌های مرتبط

+6 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۵/فروردین/۱۳۹۲ ۱۹:۲۹:۵۲ در خارش از mehdiadele (210 امتیاز)
+6 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۴/خرداد/۱۳۹۳ ۱۸:۱۵:۰۸ در خارش از alimirmo (210 امتیاز)
+6 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۱/دی/۱۳۹۲ ۱۳:۴۱:۴۵ در خارش از ebrahim1234 (350 امتیاز)
+4 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۲ ۱۳:۱۷:۲۱ در خارش از 5566 (190 امتیاز)
+4 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۲ ۱۳:۱۶:۳۹ در خارش از ab_nashr (350 امتیاز)
???????
...