سلام
در نگاه طب سنتی کبد دارای مزاج گرم و تر است و مصرف سردی می تواند متابولیزه کردن چربی ها را کم کند و موجب انباشتگی چربی در بافت کبد و پیدایش کبد چرب شود.ترشی ها (سرکه، آبغوره، ترشی های خانگی) و خوراکی های سرد (ماست، دوغ ترش، خیار، کدو...) می تواند باعث سرد شدن کبد شود. کبد چرب در اثر مصرف مفرط الکل نیز پدید می آید.
کپسول آنتی لیپ که ترکیبی از داروهای طب سنتی است می تواند در درمان کمک نماید که نیازمند مراجعه به پزشک طب سنتی و تعیین وضعیت مزاج و معاینه کامل و درمان می باشد.
برای شما آرزوی موفقیت دارم