Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  روان پریشی بعد از زایمان - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۰,۴۳۲ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

روان پریشی بعد از زایمان

+3 امتیاز
با سلام

خانمی هستم 22 ساله که به تازگی زایمان کرده ام ولی احساس افسردگی و اضطراب شدید بعد زایمان دارم آیا این طبیعی است؟
راهنماییم  کنید با تشکر
پرسش ۲۰/بهمن/۱۳۹۲ ۱۳:۵۴:۱۱ در اعصاب و روان از پروانه (13,920 امتیاز)
برچسب‌گذاری مجدد ۲۲/تیر/۱۳۹۳ ۱۳:۲۱:۳۸

1 پاسخ

0 امتیاز

روان‌پریشی پس از زایمان
این سندرم پس از زایمان رخ داده و با افسردگی شدید و هذیان مشخص می‌شود. اکثر اطلاعات نشان‌دهنده وجود ارتباط نزدیک میان روان‌پریشی پس از زایمان و اختلالات خلقی هستند

A. همه‌گیرشناسی: از هر 1000 زایمان در 1 تا 2 مورد رخ می‌دهد (مثل اسکیزوفرنی،‌یا اختلال دوقطبی).
B. سبب‌شناسی: معمولاً ثانوی به بیماری روانی زمینه‌ای رخ می‌دهد (مثل اسکیزوفرنی، یا اختلال دوقطبی).
1. تغییر ناگهانی سطح هورمون‌ها به دنبال زایمان ممکن است نقشی در ایجاد این اختلال داشته باشد.
2. تعارضات روان‌پویایی در مورد مادر شدن – حاملگی ناخواسته، به‌دام افتادن در یک ازدواج ناخوشایند،‌ ترس از مادر شدن.
C. تشخیص، نشانه‌ها، و علائم.
اکثر موارد این اختلال 2 تا 3 روز پس از زایمان رخ می‌دهند. شکایت‌های اولیه این اختلال عبارتند از بی‌خوابی، بی‌قراری،‌ و عدم ثبات هیجانی، که به سمت منگی، بی‌منطقی، هذیان‌ها،‌و نگرانی‌های وسواسی در مورد نوزاد پیشرفت می‌کنند. مشخصه این اختلال، افکار و تمایلات آسیب‌رسانی به نوزاد و یا خود بیمار است.

D. تشخیص‌های افتراقی:
1. اندوه پس از زایمان. اکثر زن‌ها به دنبال زایمان دچار بی‌ثباتی هیجانی می‌شوند. این حالت خودبه‌خود برطرف می‌شود. هیچ‌گونه مدرکی دال بر افکار روان‌پریشانه وجود ندارد.
2. اختلال خلق ناشی از مواد. افسردگی که در حالت‌های متعاقب بیهوشی مشاهده می‌شود، نظیر حالت پس از عمل سزارین یابی دردی به وسیله مپریدین (دمرول)
3. اختلال روان‌پریشی ناشی از یک بیماری طبی عمومی. عفونت،‌اختلالات هورمونی (مثل هیپوتیروئیدی)،‌ آنسفالوپاتی همراه با توکسمی حاملگی،‌و پره‌اکلامپسی را بررسی و رد کنید.
E. سیر و پیش‌آگهی: در موارد درمان نشده خطر نوزادکشی، خودکشی، یا هر دوی آن‌ها زیاد است. شبکه‌ی خانوادگی حمایت‌گر، شخصیت خوب قبل از بیماری و درمان مناسب، با پیش‌آگهی خوب و عالی همراه هستند.
درمان.
F. در صورت وجود عقاید خودکشی باید احتیاط‌های لازم را به عمل آورد. اگر بیمار هذیان‌ها یا نشخوار ذهنی درباره سلامتی نوزاد دارد،‌نباید نوزاد را با مادر تنها گذاشت.
1. درمان دارویی. داروهایی که برای علائم اولیه به کار می‌روند: ضدافسردگی‌ها برای درمان عقاید خودکشی و افسردگی؛ داروهای ضداضطراب برای بی‌قراری و بی‌خوابی ،لیتیوم برای رفتار شیدایی؛‌و داروهای ضدروان‌پریشی برای درمان هذیان‌ها . از آنجا که این بیماران بندرت اقدام به شیردهی می‌کنند،‌انتقال دارو از مادر به نوزاد عامل مهمی نمی‌باشد.
2. درمان روان‌شناختی. روان‌درمانی، که هم به صورت فردی و هم به شکل درمان زناشویی و مقابله با تعارض‌های درون‌روانی یا بین فردی انجام می‌شود. مادر و نوزاد را تنها هنگامی می‌توان مرخص کرد و به خانه فرستاد که فردی برای کمک کردن به مادر به‌صورت موقت در نظر گرفته شده باشد؛ به این ترتیب می‌توان فشارهای روانی و محیطی را که به علت مراقبت از نوزاد ایجاد می‌شوند کاهش داد.

نکته‌ی بالینی
خطر نوزادکشی حتی با وجود ماندن مراقبین در منزل هم بالاست. نظارت دقیق بر تعامل مادر – کودک می‌تواند سرنخ‌های مهمی درباره‌ی احساس‌های خشماگینانه یا عاشقانه روشن سازد.

 

پاسخ در ۲۰/بهمن/۱۳۹۲ ۱۳:۵۴:۳۸ از دکتر وب گرد (48,940 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

+3 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۰/بهمن/۱۳۹۲ ۱۳:۴۱:۳۱ در اعصاب و روان از حمیدرضا (10,190 امتیاز)
+2 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۰/بهمن/۱۳۹۲ ۱۳:۲۲:۰۷ در اعصاب و روان از حمیدرضا (10,190 امتیاز)
+2 امتیاز
1 پاسخ
+5 امتیاز
1 پاسخ
+6 امتیاز
1 پاسخ
???????
...