Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  دریچه قلب و تغذیه و درمان - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۰,۴۳۸ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

دریچه قلب و تغذیه و درمان

+3 امتیاز
سلام

مبتلا به بیماری دریچه قلب می باشم برای درمان آن چه کاری را توصیه میکنید؟راه درمانش چیست؟چه نوع تغذیه ای برای این بیماریها مفید است؟اگر نیاز به تعویض دریچه پیدا کنم انواع دریچه های مصنوعی را برایم بگویید؟
پرسش ۳۰/بهمن/۱۳۹۲ ۱۳:۲۳:۵۳ در قلب و عروق از حمیدرضا (10,190 امتیاز)
برچسب‌گذاری مجدد ۲۲/تیر/۱۳۹۳ ۱۳:۲۷:۴۹

1 پاسخ

0 امتیاز


پيشگيري از بيماري قلبي دور از ذهن تصور می شود ولي با كمي دقت در علل بيماري دريچه قلبي می توان از بروز این عارضه به طور غیر مستقیم جلوگیری کرد.
درمورد ناهنجاري‌هاي مادرزادي دريچه ها به دلیل اینکه بیمار خود نقشی در ایجاد این بیماری ندارد والدين مي‌توانند با جلوگيري از ازدواج‌هاي فاميلي، مشاوره‌هاي ژنتيكي قبل از ازدواج ، عدم مصرف الكل و دخانيات در زمان بارداري، عدم مصرف خودسرا نه دارو در اين دوره، به پيشگيري از بروز برخي از اين نا هنجاريها گام بردارند. براي‌ پيشگيري‌ از تب‌ روماتيسمي‌، بايد براي‌ عفونت‌هاي‌ استرپتوككي‌ آنتي‌بيوتيك‌ مصرف‌ شود.
تشخیص بیماری توسط پزشک شامل نوار قلب، اكوكارديوگرافي، آزمايش خون، عكسبرداري از قلب و ريه ها با اشعه ايكس و آنژيوگرافي باشد
در مراجعه به هر پزشك، دندانپزشك، يا متخصص بيهوشي، حتما باید به پزشک معالج اطلاع رسانی کاملی در مورد بیماری خود داشته باشید. حتي اگر فكر مي كنيد كه آنها جزئيات پرونده پزشكي شما را مي دانند نيز اين نكته را ياد آوري كنيد

رژیم غذایی
باید مصرف نمک را از رژیم غذایی خود حذف کنید. البته زمانی که فردی نمک را مصرف نمی کند به این معنی نیست که اصلا هیچ نمکی به بدن فرد نمی رسد، چرا كه در مواد غذایی مصرفی شما مثل نان، سبزیجات، میوه جات و ... نمك وجود دارد و به بدن شمارسیده و نیاز بدن را برآورده می كند .
انواع دريچه مصنوعي:
در جراحی تعویض دریچه، دو نوع عمده دریچه مصنوعی مورد استفاده قرار می گیرد که عبارتند از:
- بیوپروستتیك یا دریچه های بافتی با پایه و بدون پایه
- دریچه های مكانیكی
 دریچه های بافتی
 دریچه های بافتی بدون پایه:
در مقایسه بین انواع مختلف دریچه ها، این نوع دریچه (بافتی بدون پایه) بیشترین شباهت را به دریچه های طبیعی دارند. مواد تشکیل دهنده این دریچه ها بافت انسانی یا حیوانی است و بدون استنت یا پایه (چهارچوب فلزی یا پلاستیكی كه توسط پارچه ای پوشانده شده است وبافت را نگه می دارد) می باشند. عدم وجود پایه باعث بهبود جریان خون خواهد شد. انجام عملیات خاص بر روی بافت ، دوام دریچه های بدون پایه را بیشتر می كند .
 دریچه های بافتی پایه دار :
دریچه های بافتی پایه‌دار تشکیل یافته از بافت‌های حیوانی هستند و چون تحت شرایط خاصی ساخته می شوند از دوام بیشتری برخوردار هستند. چهارچوب پلاستیكی یا فلزی با پوشش پارچه ای بافت را نگه میدارد .
 دریچه های مكانیكی :
مواد تشکیل دهنده این دریچه ها با دوام تر مانند فلزات و پلاستیک هستند. با وجود شکل ساده ای که دارند از طراحی منحصر به فرد و دقیقی برخوردارند. به علت عمر بسیار بالایی که این نوع دریچه دارد بسیار مشهور می باشد.

انتخاب دریچه :
جراح بعد از اینکه مشکل دریچه ای فرد را به طور دقیق تشخیص داد و با توجه به شرایط فیزیکی و سنی و ... که در ذیل به آن اشاره خواهد شد در مورد نوع دریچه ای که برای فرد مناسب است با فرد گفتگو خواهد کرد.
شدت بیماری فرد، وسعت دریچه های دیگر قلب و سایر بیماری هایی که فرد از نظر قلبی به آنها دچار است، همچنین سن فرد و میزان فعالیت روزانه بیمار، قدرت تحمل مصرف داروهای ضد انعقاد روزانه و ... .

هدف از تعویض دریچه :
مهمترین هدف تعویض دریچه توسط پزشک کاهش فشار زیادی است که بر روی قلب است و قلب قادر به تحمل این فشار نیست. از جمله عوامل دیگر می توان به کاهش طپش قلب، بهتر شدن وضعیت کیفی زندگی شخص، عدم تنگی نفس، افزایش فعالیت های جسمانی، اجتماعی و .... فرد و همچنین بدست آوردن روحیه فرد است.

عمر دریچه :
دریچه ها به سه نوع تقسیم می شوند :
۱. دریچه های گاوی یا خوكی
۲. دریچه های فلزی
۳. دریچه های انسانی
دریچه های خوكی یا گاوی درحدود ۱۰ سال عمر می کنند كه بعد از این مدت باید دوباره بیمار تحت جراحی قرار بگیرد و دریچه خراب با دریچه دیگری تعویض شود. که این عمل به مراتب مشکلات بسیاری را در پیش دارد. هرچه سن بیماری که میخواهد این دریچه را بگذارد کمتر باشد، سرعت خراب شدن آن بیشتر و در نتیجه عمر دریچه كوتاه خواهد بود . ولی در سنین بالای ۶۰ سال عمر متوسط این دریچه ها بالاست.
دریچه های انسانی به میزان کمی از دریچه های خوكی یا گاوی عمر بیشتری دارند .
دریچه های فلزی عمر بیش از ۵۰ سال دارند، اما پس از قرار گرفتن در داخل قلب احتیاج به مراقبت زیادی دارند.

آنچه بايد به یاد داشته باشید:
زماني كه در بدن انسان خون با دريچه هاي مصنوعي برخورد مي كند امكان ايجاد لخته وجود دارد و اين لخته به كاركرد دريچه خلل وارد مي كند. در نتيجه بايد سيستم انعقادي (لخته شدن) خون را ضعيف كنيم. برای این منظور می توانیم از قرص ضعيف كننده سيستم انعقادي استفاده کنیم. اگر در مصرف قرص فوق کم توجهی شود هيچ ضمانتي در كاركرد مطلوب دريچه‌هاي قلب وجود ندارد. افراد مختلف جامعه نسبت به مصرف این قرص واكنشهاي مختلفي نشان مي‌دهند. بطور مثال فردي ممكن است نصف قرص را مصرف کند و سیستم انعقادیش ضعیف گردد، فرد دیگر 2 تا از قرص را مصرف کند و به نتیجه برسد پس بنابراين نمي‌دانيم شما با مصرف چقدر از اين قرص، لخته شدن خونتان ضعيف خواهد شد. لذا باید با آزمایش پس از عمل جراحی میزان مصرف این قرص سنجیده شود. اين آزمايش، پروترومپين (PT) نام دارد. پس از اینکه آزمایش اولیه توسط پزشک صورت گرفت و مقدار داروی مصرفی فرد تشخیص داده شد، از بیمارستان مرخص می شوید. اما به دلبل اینکه غذای بیمارستان با غذای خانگی متفاوت است و غذاهاي مختلف نيز روي آزمايش (PT) تاثير مي‌ گذارند، ممکن است مقدار دارو هم تغییر یابد. در نتیجه باید هر 1-2 ماه براساس نظر پزشك معالج یک مرتبه آزمايش(PT) را انجام دهيد و بهتر است جواب آزمايشات دردفترچه (PT) توسط پزشك نوشته شود.

پاسخ در ۳۰/بهمن/۱۳۹۲ ۱۳:۲۷:۲۷ از دکتر وب گرد (48,940 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

+3 امتیاز
1 پاسخ
+2 امتیاز
0 پاسخ
+4 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۳۰/بهمن/۱۳۹۲ ۱۳:۳۵:۴۰ در قلب و عروق از حمیدرضا (10,190 امتیاز)
+2 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۰/اسفند/۱۳۹۳ ۱۷:۱۶:۱۷ در قلب و عروق از ایمان منش (290 امتیاز)
+8 امتیاز
1 پاسخ
???????
...