خونریزی خفیف پس از نزدیکی بدون حفاظ - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۶,۲۸۸ پرسش
    • ۵,۰۲۴ پاسخ
    • ۳۴۰ نظر
    • ۲۹,۷۳۲ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه نزدیکی خودارضایی برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش خارش موهای قاعدگی ریزش-مو شیرخوار ادرار پرده-بکارت رشد-نوزاد جنین در و حساسیت ناباروری لکه-پوستی وزن واژن افسرده دیابتی تیروئید پستان لکه-بینی سلامت-جنسی پوست موی-زائد قلبي طول-آلت-تناسلی رحمی سونوگرافی انزال-زودرس از اختلال-نعوظ تخمدان کیست-تخمدان استرس تکرر-ادرار درد-بیضه سرفه جنسي لاغری خشکی-پوست نوزاد عرق-کردن جوش-صورت پریود-نامنظم برنامه-مادر-کودک-تندرستی قد تیرویید چاقی سوزش-ادرار اضطراب سقط عوارض-دارو های جلوگیری بلوغ منی زناشویی داروهاي سرطانی خونریزی-رحمی جلوگیری-از-بارداری فشار-خون مثانه جای-جوش واریکوسل معده تهوع چین-و-چروک قرص-ال-دی تپش-قلب رژیم-غذایی زخم اختلالات-اضطرابی کاهش-وزن - صرع افزایش-وزن ورزشی خونی پروستات ناباروری-مردان ترشحات-واژن بیماری مقعد اسپرم خلط کمر-درد کم-کاری-تیروئید ام-اس زگیل-تناسلی کودکانتان

خونریزی خفیف پس از نزدیکی بدون حفاظ

+3 امتیاز

سلام. خسته نباشید. بنده خانمی هستم 23 ساله حدود 14 ماهه ازدوج کردم. هفته اول ازدواج باتفاق همسرم برای راهنمایی در خصوص بی خطرترین روش پیشگیری از بارداری به متخصص زنان مراجعه کردیم وپزشک بدون هیچ سوالی  پاپ اسمیر پیشنهاد کرد. ایشون نتیجه رو زخم دهانه رحم تشخیص دادن و از من خواستن فریز انجام بدم ولی من امتناع کردم چون معتقد بودم با توجه به پارگی پرده بکارت شاید این زخم مربوط به آن بوده البته من هیچ علامتی از جمله درد هنگام نزدیکی یا خونریزی پس از ارتباط نداشتم. حالا در طول این یکسال دو یا سه دفعه پس از نزدیکی بدون حفاظ مقدار خیلی کم خون در ترشحات خودم دیدم می خواستم از خدمتتون بپرسم آیا این خونریزی ربطی به زخم دهانه رحم داره؟ ممکنه مربوط به عفونت باشه چون مقداری ترشحات واژنم بدبو و رنگش متمایل به زرد هست. ممنون میشم راهنماییم کنین.در ضمن آیا نزدیکی بدون حفاظ یک هفته پس از اتمام دوره پریود با توجه به آزاد نبودن تخمک می تواند سبب بارداری گردد؟

پرسش در زنان و مامايي از شرلوک هلمز (150 امتیاز)
برچسب‌گذاری مجدد

1 پاسخ

0 امتیاز
با سلام

در خصوص خونريزي ها و وضعيت دهانه رحم حتما لازم است متخصص زنان بعد از معاينه اظهار نظر كند. ولي در مورد سوال دوم بله احتمال بارداري در اين ايام جدي است و تصور شما از نبودن تخمك آزاد اشتباه است. بنابراين اگر قصد بارداري نداريد بايد از روش هاي مطمئن پيشگيري استفاده نماييد.
پاسخ در از Dr. Azin (76,040 امتیاز)
???????
...