مرکبات. حالا صحبت سیر و پیاز در بیماری پوستی، اگر بخواهیم آن را مربوط بکنیم به سیر و پیاز ما یک بیماری تاولی داریم به نام بیماری پنتریوس که بیماری اتواینیون است تاولهای خود به خودی و بیماری بدی هم است این افراد را می گویند که بهتر است که سیر و پیاز نخورند چون یک ماده ای دارد که بیماری پنتریوس آنها را تشدید می کند و غیر از این سیر و پیاز هیچ ضرری ندارد و اما از جهت تحریکی که ممکن است اگزمای تحریکی در دست ایجاد بکند بله، اگر افراد از دستکش استفاده نکنند و به طور مکرر و مثلاً بعضی از افراد که به طور حرفه ای دارند آشپزی می کنند مکرراً دست بزنند به موادی مثل سیر، پیاز و پوست مرکبات هم حتی، و یا ادویه جات مثل فلفل، دارچین، زنجبیل، خردل، مواد دیگری مثل انبه و... اینها همه ممکن است که آلرژی زا باشند و ایجاد درماتید تماسی بکنند. بنابراین ولی خوب نمی شودکه آشپزی نکرد..بهترین کار این است که اینها موقع آشپزی از دستکش های پلاستیکی استفاده بکنند فرضاً بخواهند سالاد درست بکنند اگر دستشان زمینه اگزما دارد بهتر است دستکش پلاستیکی یک بار مصرف استفاده بکنند و آن بیندازند دور.