Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  لکه های سیاه یا قهوه ای بر اثر جوش - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۱,۰۳۵ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

لکه های سیاه یا قهوه ای بر اثر جوش

+8 امتیاز

سلام ، من 20سالمه نزدیکه 5 ساله که رو صورتم جوش های بدی میزد حالا که خوب شده رو صورتم لکه های سیاه یا قهوه ای ایجاد شده انگار داخل پوستم خون مردگی هست ، هر کاری میکنم از بین نمیره ، از شما خواهش میکنم یه راهی پیش روم بذارید ،اعصاب برام نذاشته کلافم کرده ممنون میشم...؟؟؟؟

پرسش ۱۵/خرداد/۱۳۹۲ ۱۴:۴۱:۵۵ در زیبایی از masoud (280 امتیاز)
دسته‌بندی مجدد ۱۶/خرداد/۱۳۹۲ ۱۱:۴۸:۲۶ از masoud

1 پاسخ

+1 امتیاز
 
بهترین پاسخ

سلام:

آکنه یا جوش غرور جوانی

یکی از شایع ترین بیماری های پوستی انسان آکنه یا جوش غرور جوانی است. این بیماری در بسیاری از جوانان در سنین بلوغ پدید می آید و شدت آن در افراد مختلف متفاوت است و اکثراً پس از سن بیست و پنج سالگی بهبود مِی یابد.

بعد از به پایان رسیدن مرحلۀ بحرانی جوش‌ها، جا و اثر این جوش‌ها بر روی صورت باقی می‌ماند. این آثار چه توی چشم بیایند، چه نیایند، چه زشت باشند و یا نباشند، ممکن است باعث ناراحتی و مشکل بشوند، ... از به پایان رسیدن مرحلۀ بحرانی جوش ها، جا و اثر این جوش ها بر روی صورت باقی می ماند و گاهی اوقات به اندازۀ خود جوش ها فرد را درگیر و ناراحت می کنند. خوشبختانه، امروزه راه حل های متعددی برای رهایی یافتن و محو کامل این آثار ناخوشایند وجود دارد که به انواع مختلف آثار جوش، ترتیب، عمق و شدت آثار آن بستگی دارد،  

 پزشکی زیبایی راه حل های متعددی برای صاف و هموار کردن پوست در اختیار دارد. روش هایی که در درمان ضد پیری به کار می روند، می توانند برای کم کردن و یا حتی از بین بردن تمام آثار آکنه استفاده شوند.

محصولات پرکننده :که روش بسیار مفیدی برای از بین بردن جای جوش هاست، می تواند برای آن دسته از آثار جوش ها که صاف و یا کم عمق هستند به کار بروند و مؤثر باشند. به طور مثال اسید هیالورونیک، باعث بالا آمدن پوست در ناحیه ای که جوش وجود داشته می شود و می تواند اثر آن را از بین ببرد. تزریق، روشی سریع و بدون درد است که بعد از انجام تزریق فرد می تواند فوراً به سر کارش بازگردد. نتیجۀ این روش فوری و قابل مشاهده است. اما طول عمرشان کوتاه است. بنابراین، برای حفظ نتیجه، تزریق مجدد ضروری خواهد بود.

لایه برداری: هدف از لایه برداری از بین بردن لایه های رویی از روی پوست به منظور روییدن مجدد پوستی صاف تر و روشن تر است. در این روش علاوه بر اینکه می توان رنگ پوست را روشن کرد و نقاط ریز قرمز یا قهوه ای را که از جوش ها به جا مانده اند از بین برد، می توان آثار عمیق جوش ها که بر روی سطح پوست حفره ایجاد کرده اند را نیز ناپدید کرد. مانند روش تزریق، این درمان هم باید در مطب پزشک انجام شود. برای درمان آثار جوش ها می توان به لایه برداری سبُک متوسل شد. این محصولات غالباً بر پایۀ اسیدهای میوه ها (برای مثال اسید گلیکولیک) هستند که سلول های پوستی را از بین خواهند برد و سطح پوست را یکدست می کنند. لایه برداری شدیدتر با استفاده از اسید تریکلورواستیک انجام می شود.

میکرو درم ابرشن: کارکرد آن بر اساس همان اصول لایه برداری است،  این روش عملیات مکانیکی است و نه شیمیایی. در این روش درمان، مانند لایه برداری، آن دسته از آثار جوش ها خوب به درمان پاسخ می دهد که کم عمق و به شکل دهانۀ آتشفشان هستند. در این روش پزشک از دستگاهی  بسیار دقیق بر سطح پوست استفاده می کند. این دستگاه با استفاده از کریستال های کوچک، پوست را تا عمقش ورقه ورقه می کند. هر چه بر روی یک قسمت خاص تأکید بیشتری شود، پزشک می تواند عیوب بیشتری را پاک کند و پوست ظاهر صاف تری پیدا می کند. این درمان توسط متخصص زیبایی انجام می گیرد. گفتنی است انجام این تکنیک همراه با درد خواهد بود.

لیزر :لیزر بسیار توانمند است و حوزۀ عملکردی بسیار وسیع تری دارد. برای مثال یک لیزر ساینده، هم آثار صاف و هم برجسته را می تواند از بین ببرد. ضمناً لیزر می تواند به برخی آثار باقی ماندۀ جوش ها که به خاطر فرم کوچک و عمیق شان، دسترسی به شان مشکل است را مورد حمله قرار دهد. با گرم شدن، پوست برای تولید کُلاژن تحریک شده و اثر جوش را هم محو می کند. لیزر فقط آثار جوش ها را از بین نمی برد، بلکه برای از میان بردن حاشیه ها و خطوط نیز مؤثر است، لیزر آنها را کم عمق تر و در دسترسی برای لایه برداری و میکرودرمابرشن را ممکن می سازد. لیزر انواع مختلفی دارد: CO2، اربیوم و .... روزهای بعد از لایه برداری، روی پوست، پوسته پوسته می شود. پوست برای التیام یافتن به زمان نیاز دارد؛ که این زمان هم بستگی به شدت درمان دارد (حداقل یک هفته)، طی این مدت استفاده از یک کرم التیام بخش ضروری است. در تمام موارد، قرار گرفتن در معرض اشعۀ آفتاب به شدت ممنوع و استفاده از کرم ضد آفتاب ضروری است.  قبل از هر گونه ای اقدامی برای درمان آثار آکنه باید صبر کنید تا جوش ها خودشان بهبود یابند و آثار باقی ماندۀ شان کامل التیام یابند. این مرحله ممکن است چندین ماه طول بکشد، زیرا نمی توان درمان را بر روی یک پوست ملتهب شروع کرد. همچنین، درمان هایی که بر پایۀ ویتامین A قرار دارند، حداقل باید طی شش ماه تمام شوند تا بتوان درمان آثار جوش ها را شروع کرد. و در نهایت، برای جلوگیری از هر گونه حساسیت پوستی بر اثر تابش نور آفتاب و کاهش رنگ دانه های پوست، بهتر است این نوع درمان ها را در فصل زمستان انجام دهید. توصیه های ما اگر چه راه حل معجزه آسایی برای پیشگیری از بروز آکنه وجود ندارد، اما امروزه می توانیم از درمان های بسیار مؤثری برای درمان آثار ناخوشایند آکنه ها بهره ببریم.

متخصصان زیبایی همیشه می گویند: نباید جوش ها را دستکاری کرد! اگر به شدت دچار حملۀ جوش ها قرار گرفته اید و نمی توانید در برابر تمایل به ور رفتن با جوش ها مقاومت کنید، مدام برای خود تکرار کنید که اگر جلوی خودم را نگیرم، آثار جوش ها باقی می ماند، شک نکنید که این کار کمکتان می کند... از قرار گرفتن در معرض نور خورشید، خودداری کنید! اگر در معرض تابش آفتاب باشید و نتوانید جلوی خودتان را بگیرید و جوش هایتان را دستکاری کنید، اشعه های خورشید ممکن است رنگ دانه های متفاوتی را تحریک کنند. لکه های قرمز (یا قهوه ای) در صورتتان ظاهر می شوند و چند ماهی طول میکشد تا محو شوند.

 

 

پاسخ در ۲۰/خرداد/۱۳۹۲ ۰۱:۰۴:۱۸ از Dr.Khatami (82,650 امتیاز)
انتخاب ۲۰/خرداد/۱۳۹۲ ۰۱:۴۴:۲۱ از Dr.Shidvash

پرسش‌های مرتبط

+4 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۲ ۱۳:۲۱:۵۷ در زیبایی از mahsakar (330 امتیاز)
+4 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۲/دی/۱۳۹۲ ۱۴:۵۲:۵۴ در زیبایی از asal_nazy_123 (190 امتیاز)
+4 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۲/خرداد/۱۳۹۲ ۱۲:۳۵:۲۱ در زنان و مامايي از مطهره (190 امتیاز)
0 امتیاز
0 پاسخ
پرسش ۱۳/مرداد/۱۳۹۹ ۱۳:۲۵:۱۹ در ساير موضوعات از نحندی (120 امتیاز)
+6 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۱/مرداد/۱۳۹۲ ۱۱:۲۹:۲۷ در بثورات از ف.ا (790 امتیاز)
???????
...