Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  ترک های پوست در بارداری - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۰,۸۸۷ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

ترک های پوست در بارداری

+6 امتیاز

با سلام و خسته نباشید آیا ترک های پوست که در اثر تغییر وزن و بارداری ایجاد می گردد ، قابل درمان است؟

پرسش ۲۰/خرداد/۱۳۹۲ ۰۳:۵۰:۰۱ در سلامت پوست از sarina (300 امتیاز)
برچسب‌گذاری مجدد ۲۲/تیر/۱۳۹۳ ۱۳:۲۲:۳۷

1 پاسخ

+3 امتیاز
 
بهترین پاسخ

سلام:

راه هایی برای درمان ترک‌هایی که به خاطر بزرگ شدن شکم در بارداری یا در اثر افزایش وزن ناگهانی ایجاد می شوند، وجود دارد؛ آن ها را بهتر بشناسید.

ترک‌های بارداری، خطوطی فشرده روی پوست هستند که اغلب در ماه‌های آخر بارداری که شکم به سرعت بزرگ می‌شود تا کودک در حال رشد را در خود جای دهد، روی آن ایجاد می‌شود. ترک‌های بارداری در اثر تغییر بافت ارتجاعیِ زیر پوست ایجاد می‌شوند. این ترک‌ها بسته به پوست شما به رنگ صورتی، قهوه‌ای مایل به قرمز، بنفش، قهوه‌ای تیره می‌باشند که در آینده کم رنگ می‌شوند، اما کاملاً محو نخواهند شد.

از کجا باید بفهمم که ترک بارداری خواهم داشت؟

پیش بینی آن دشوار است. حداقل نیمی از زنان باردار این ترک‌ها را خواهند داشت، اما هیچ کس واقعاً نمی‌داند که چرا این ترک‌ها در برخی‌ها ایجاد شده و در برخی دیگر ایجاد نمی‌شود. نتایج تحقیقات حاکی از آن است که ژن در این امر نقش بسزایی دارد؛ اگر مادر یا خواهرتان در دوران بارداری این ترک‌ها را داشته باشند، احتمال بروز آن در پوست شما بیشتر خواهد بود. احتمال ایجاد ترک بارداری همچنین به سرعت و میزان بزرگ شدن شکم در دوران بارداری بستگی دارد. الکس بوار کیمبال، استادیار بیماری‌های پوستی در دانشگاه هاروارد می‌گوید: «پوست خاصیت ارتجاعی زیادی دارد اما افزایش وزن که در زمان بارداری رخ می‌دهد ممکن است بسیار زیاد باشد و گاهی وقت‌ها بیشتر از حد توان پوست.» به همین دلیل احتمال ایجاد ترک بارداری در شما بیشتر می‌شود، اگر:

  • وزنتان یک دفعه زیاد شود.
  • چند قلو داشته باشید.
  • بچه‌تان بزرگ باشد.
  • مایع آمنیوتیک ( (amnioticشما زیاد باشد.

برای جلوگیری از ایجاد ترک  بارداری چه کار می‌توان کرد؟

متاسفانه کار زیادی از دستتان برنمی آید. افزایش وزن کمتر از میزان توصیه شده (معمولاً ۱۱ تا ۱۵ کیلوگرم) و همچنین افزایش تدریجی وزن می‌تواند در کاهش احتمال ایجاد ترک بارداری موثر واقع شود. تاثیر هیچ یک از کرم‌ها، پماد‌ها و روغن‌هایی که ادعا می‌کنند ترک بارداری را از بین می‌برند، اثبات نشده است. (مرطوب نگه داشتن پوست در حین بزرگ شدن آن می‌تواند به کاهش خارش پوست کمک کند.)

ترک پوست اصلاً از بین‌می رود؟

ترک بارداری معمولاً در هفته ششم تا دوازدهم بعد از زایمان به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد. رنگ‌دانهٔ آن کم شده و به طور کلی روشن‌تر از پوست اطراف آن می‌شود (رنگ آن بسته به پوست متفاوت است)؛ اما بافت آن به‌‌ همان شکل باقی می‌ماند.

شما نمی‌توانید آن را کاملاً از بین ببرید، اما اگر این ترک‌ها بعد از زایمان هنوز اذیتتان می‌کنند با دکتر پوست راجع به شیوه‌های کاهش آن صحبت کنید. راه‌های درمان مختلفی وجود دارد. درمان موضعی مانند ترتینیون (رتین A) و اسید گلیکولیک می‌تواند موثر باشد. (توجه: پماد رتین A را نباید در دوران بارداری استفاده کرد و اطلاعات معتبر دربارهٔ میزان مصرف آن در دوران شیر دهی و یا درباره تاثیر آن بر شیر دهی وجود ندارد؛ بنابراین بهترین کار این است که در دوران شیر دهی از آن استفاده نکنید.). برای استفاده در هر زمانی حتماً با پزشک خود مشورت نمایید.

 لیزر درمانی می‌تواند تا حد زیادی به احیای خاصیت ارتجاعی پوست کمک کند و همچنین رنگ آن را تغییر دهد تا با رنگ پوستتان همخوانی داشته باشد. میزان جوابدهی بین 60 تا 70 درصد است. اما درمان 100 درصد هنوز در دنیا کشف نشده است.

پاسخ در ۲۷/خرداد/۱۳۹۲ ۱۱:۱۳:۰۰ از Dr.Khatami (82,650 امتیاز)
انتخاب ۲۷/خرداد/۱۳۹۲ ۱۳:۱۴:۵۷ از Dr.Shidvash

پرسش‌های مرتبط

+4 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۲ ۱۳:۲۱:۲۱ در سلامت پوست از ف.ا (790 امتیاز)
+5 امتیاز
2 پاسخ
پرسش ۲۱/مرداد/۱۳۹۲ ۱۱:۲۹:۲۸ در سلامت پوست از ف.ا (790 امتیاز)
+8 امتیاز
1 پاسخ
+4 امتیاز
1 پاسخ
???????
...