اولین قدم این است که ما بتوانیم بافت را بی حس کنیم ، حجم محلولی که ما وارد میکنیم خیلی مهم است در روش اینفراسونیک ما با ارتعاشاتی که کانون وارد میکند حجم خیلی کمی از ماده ی بی حسی را در این ناحیه منتشر میکنیم ، وقتی که کانون اینفراسونیک یا لیپوماتیک وارد بافت چربی میشود بدون اینکه حرارتی ایجاد کند شروع میکند در سه جهت فضایی لرزیدن و این ارتعاشات باعث ایجاد یکسری امواج میشود به نام امواج اینفراسونیک زیر 20 هرتز هست یعنی بدون اینکه حرارت ایجاد شود ما می آییم سلولهای چربی را جدا میکنیم مایع میکنیم و وقتی که مایع میشود از طریق سوراخ های خیلی ریزی که وجود دارد خارج می شود .