تغذیه مناسب از روش های بسیار مناسب برای پیشگیری از پوکی استخوان است. غذای انسان باید محتوی پروتئین ها املاح کافی و ویتامین های مناسب باشد تا روند پوکی استخوان کند تر شود بهترین منبع کلسیم و پروتئین شیر پنیر ماست و غذاهای دریایی به ویژه ماهی است. کلسیم یکی از اجزای سازنده استخوان است و غذای روزانه هر فرد بالغ باید حداقل دارای 1000-1200 میلی گرم کلسیم باشد. همانطوری که گفته شد فرآورده های لبنی مانند شیر ماست پنیر کشک و قره قوروت از منابع بسیار خوب و مهم کلسیم اند. سایر منابع حاوی کلسیم عبارتند از سبزیجات برگ سبز ,کلم پیچ, شلغم ,هویج ,پرتغال ,انگور و توت فرنگی خرمالو ,زیتون, جعفری, اسفناج ,کرفس ,کشمش , بادام , پسته , گردو , حبوبات و غذاهای دریایی مانند ماهی به ویژه ماهی تن, کیلکا و ساردین .