خوردن 5 تا 7 نوبت در روز میوه و سبری خطر بروز بیماری ها را 36 درصد کاهش میدهد و خوردن 7 تا 10 نوبت در روز از خطر وقوع مرگ زود رس تا 42 درصد می کاهد . به گفته متخصصین کسانی که به مراتب بیش از بقیه از میوه و سبزیجات استفاده میکنند بسیار کمتر در معرض خطر بروز مرگ به علت هرنوع بیماری و به ویژه مرگ ناشی از بیماری های قلبی ، سکته ی مغزی و سرطان قرار می گیرند بنابراین توصیه ی رسمی در مورد خوردن 5 نوبت میوه و سبزی در روز بهتر است به 7 تا 10 نوبت افزایش یابد تا خطر وقوع مرگ ومیر در هر سنی کاهش یابد .