بله، بله، البته آلرژی های پوستی باز بحثش مفصل است. آنچه که در ارتباط با آشپزی است ما امشب داریم صحبت می کنیم. یکی دیگر از عوارض تماس در واقع در موقع آشپزی ممکن است که اگزمای تماسی باشد که به دو صورت است یکی آلرژیک کان تک درماتایتیس؟ و یکی هم اگزمای تماسی تحریکی وقتی که افراد دستشان را به بعضی از مواد می زنند به دو گونه ممکن است ایجاد اگزما بکنند. فرق کهیر با اگزما از نظر کلینیک آن یعنی آنچه که ما می بینیم این است که کهیر یک واکنش فوری است که پوست ملتهب می شود و قرمز می شود و خارش دارد ولی اگزما، و کهیر خوب می شود بعد از چند ساعت این را باید بدانیم که کهیر فروکش پیدا می کند و دو سه ساعت بعد کهیر از بین می رود ولی واکنش دیگر اگزما است که ممکن است ایجاد شود. اگزما علائمش به این ترتیب است که پوست دست قرمز می شود و ملتهب می شود و پوسته پوسته می شود و ترک می خورد و بعضی وقت ها تاول می زند که در اصطلاح به آن می گویند وزی کول؟ می زند که این اگزما می تواند در اثر تماس با بعضی از مواد ایجاد بشود که البته باز برمی گردد به سرشت افراد، بعضی از افراد زمینه اگزما زیاد دارند بعضی ها ندارند افرادی هستند به نام افراد ای توپی گفته می شود به آنها اینها افرادی هستند که زمینه اگزما دارند در آنها بیشتر اگزما ایجاد می شود و در افراد معمولی کمتر.