میگرن بیماری است که با عوامل مختلفی تشدید می گردد و برای کنترل آن پرهیزهای غذایی خاصی باید انجام پذیرد.
یکی از پرهیزهای مهم غذایی برای کنترل میگرن و عود آن، لبنیات به خصوص، پنیر و ماست است. در عموم افراد مبتلا به میگرن، مصرف پنیر باعث تکرار و شدت بیشتر سردردهای میگرنی می شود. لذا بهتر است افراد مبتلا به میگرن، از این غذاها حتی الامکان دوری نمایند.
برای تامین کلسیم در غذای روزانه، بهتر است از غذاهای دیگر که سرشار از کلسیم هستند استفاده نمود که شامل موارد زیر هستند:
بادام، اسفناج، سویا، مرکبات، لوبیا چیتی
شیر سویا به عنوان جایگزین مناسبی برای شیر گاو می باشد. شیر سویا سرشار از ویتامین D است که جذب کلسیم در بدن را تسهیل می کند و یک لیوان آن بین 320 تا 370 میلی گرم کلسیم مورد نیاز روزانه را تامین می کند.
موفق باشید.