Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  ارتباط افسردگی و ورزش - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۲,۳۲۷ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

ارتباط افسردگی و ورزش

+4 امتیاز
سلام

خانمی هستم که از افسردگی زیاد رنج میبرم راه درمان آن چیست؟به چه طریق میتوانم به خودم کمک کنم؟آیا ورزش در درمان آن موثر است؟
پرسش ۲۹/بهمن/۱۳۹۲ ۱۸:۴۳:۱۴ در اعصاب و روان از پروانه (13,920 امتیاز)
برچسب‌گذاری مجدد ۲۲/تیر/۱۳۹۳ ۱۳:۲۱:۴۲

1 پاسخ

0 امتیاز
خانم‌هایی که نسبت به دیگران بیشتر ورزش می کنند حدود ۲۰ درصد کمتر از کسانی که تحرک کمتری دارند دچار افسردگی می‌شوند. زنان می توانند با ورزش بیشتر و تماشای کمتر تلویزیون از ابتلا به افسردگی جلوگیری کنند.
محققین در بررسی های خود به این نتیجه رسیده اند که آن دسته از زنانی که بیشتر ورزش می کنند ۲۰ درصد کمتر از آنهایی که تحرک کمتری دارند به افسردگی مبتلا می شوند. به عبارتی این تحقیقات لزوم ورزش منظم را بر سلامتی جسم و روح فرد تأکید می‌کند. این نتیجه بیانگر این موضوع نیست که کسانی که بیشتر تلویزیون تماشا می کنند و کمتر ورزش می‌کنند دچار افسردگی می‌شوند اما هر چه زمان صرف شده زنان برای ورزش بیشتر باشد اعتماد به نفس در آنان بیشتر می‌شود و ترشح هورمون اندورفین در خون آنها بیشتر می‌شود. در این بررسی حدود 50 هزار زن مورد بررسی قرار گرفتند و میزان ساعات تماشای تلویزیون، فعالیت بدنی و تشخیص افسردگی در آنها مورد بررسی قرار گرفت.همچنین محققین شیوه و سبک زندگی، جنبه های سلامت مانند سیگار، ورزش و میزان فعالیت بدنی آنها را مورد ارزیابی قرار دادند و دریافتند که افرادی که در طول روز 90 دقیقه ورزش می کردند 20 درصد کمتر از کسانی که روزانه 10 دقیقه ورزش می‌کنند به افسردگی دچار می‌شوند. پیاده روی سریع، شایع‌ترین ورزشی است که که زنان را از ابتلا به افسردگی نجات می‌دهد.
دانشمندان دریافتند زنانی که در طول روز 3 ساعت یا بیشتر تلویزیون تماشا می کنند، 13 درصد بیشتر از آنهایی اصلا تلویزیون نمی بینند به افسردگی مبتلا می‌شوند.
همچنین نتایج نشان می‌دهد، 15 دقیقه ورزش روزانه یا 90 دقیقه ورزش در طول هفته (مثلاً پیاده روی تند) باعث افزایش طول عمر به اندازه سه سال شده و حدوداً 4 درصد از مرگ و میر می کاهد. این کمترین میزان فعالیت برای بزرگسالان است تا فواید بهداشتی آن را مشاهده کنند و نقطه مقابل آن یک زندگی کم تحرک با روزانه شش ساعت تماشای تلویزیون است که پنج سال از متوسط عمر کم می‌کند. بنابراین افراد باید رویکردی انعطاف‌پذیرتر به ورزش داشته باشند و بزرگسالان می‌توانند هفته‌ای ۱۵۰ دقیقه به فعالیت ورزشی بپردازند. مثلاً دو تاده دقیقه در روز، یا پنج تا ۳۰ دقیقه در هفته باشد. حداقل پانزده دقیقه ورزش در روز نقطه شروع خوبی برای کسانی است که در حال حاضر ورزش نمی‌کنند یا کم ورزش می‌کنند. افراد ناخودآگاه با شروع ورزش روزانه هر روز میزان آن را افزایش داده و از آن لذت می‌برند. فعالیت فیزیکی فواید بسیاری دارد.

ارتباط بی تحرکی و فقدان فعالیت بدنی با سرطان روده و سینه
پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که در حدود ۴۹ هزار مورد تشخیص سرطان سینه و ۴۳ هزار مورد تشخیص سرطان روده در هر سال در آمریکا با زیاد شدن بی تحرکی و کاهش فعالیت بدنی در بین مردم ارتباط مستقیم دارد. همچنین نتایج آزمایشاتی که انجام گرفته نقش پروتئین به عنوان یک نشانگر التهابی، را در بروز سرطان مرتبط می‌کند. این نتایج همچنین بیانگر این موضوع است که میزان فعالیت در بین زنان یائسه سطح پروتئین را به میزان زیادی کاهش می‌دهد. گرچه پزشکان هنوز ارتباط این التهاب را با سرطان نمی دانند اما آنچه پیداست این است که روند التهاب در بدن شخص، منجر به ایجاد ماده‌ای به نام «سیتوکین» می‌شود. سیتوکین‌ها مواد شیمیایی به وجود آمده از واکنش سیستم ایمنی بدن می‌باشند که باعث تکثیر سلول ها شده و مانع از مرگ سلولی می‌شوند. این فرایند باعث افزایش خطر سرطان می‌شود و مشخص شد که 30 درصد افزایش تحرک و فعالیت بدنی، به کاهش ابتلا به سرطان روده و سینه حدود 25 درصد می انجامد.

فعالیت بدنی و ورزش، خطر عود سرطان را کاهش می‌دهد
همه بیماران سرطانی باید یک برنامه منظم ورزشی را دنبال کنند. شواهد نشان می‌دهد ورزش بر بهبود بیماران سرطانی تأثیر خوبی دارد. توصیه می‌شود بیماران سرطانی هفته ای 2.5 ساعت ورزش کنند. نتیجه تحقیقات تازه نشان می‌دهد ورزش می‌تواند خطر مرگ به دلیل سرطان را کاهش دهد و عوارض جانبی درمان را به حداقل برساند. گزارشی که به دست آمده نشانگر آن است که اکثر کسانی که بیماری سرطان دارند فعالیت جسمی کافی ندارند و بیمارانی که درد آنها مداوا شده باید در هفته حدودا 150 دقیقه ورزش ملایم انجام دهند و ورزش طی دوره اکثر انواع درمان‌ها و بعد از آن ضرری ندارد و درمان‌شدگان سرطان باید از غیرفعال بودن اجتناب کنند. ورزش هایی همچون شنا، راهپیمایی و باغبانی، براساس این گزارش فعالیت جسمی می‌توانند به فائق آمدن بر تاثیرات سرطان و درمان آن، مانند خستگی و اضافه وزن، کمک کنند. ورزش و تحرک فیزیکی، خستگی و فرسودگی بیمار را در طی دوره درمان افزایش نمی‌دهد و در عوض باعث افزایش سطح انرژی آنها بعد از درمان می‌شود. فعالیت جسمی همچنین احتمال ابتلا به امراض قلبی و پوکی استخوان را کاهش می‌دهد. انجام فعالیت‌های بدنی در حد توصیه‌شده، همچنین احتمال مرگ به دلیل سرطان و بازگشت بیماری بعد از مداوا را کاهش می‌دهد.
تحقیقات نشان داده بود که ورزش کردن احتمال بازگشت سرطان سینه را تا حد ۴۰ درصد کاهش می‌دهد. در مورد مبتلایان به سرطان پروستات نیز این احتمال حدود ۳۰ درصد کاهش می‌یابد.
فعالیت‌های بدنی سریع و چابک بهترین شیوه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، بویژه سرطان‌های ریه و دستگاه گوارش می‌باشد. همچنین تحقیقات نشان داده‌ که فعالیت جسمی می‌تواند کیفیت زندگی، خلق و انجام فعالیت جسمی بیماران را در طی و بعد از درمان بهبود بخشد. پژوهشگران عنوان می‌کنند ورزش در درمان و بازتوانی بیماران سرطانی نقش بسیار ویژه‌ای دارد.
خواب بیشتر به بهبود عملکرد ورزشکاران کمک می‌کند
کسانی که خواب کاملی دارند، به طور قابل توجهی عملکرد جسمی بهتری دارند. پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که خواب و استراحت کافی، به اندازه آموزش و رژیم غذایی برای ورزشکاران نخبه اهمیت دارد. بسیاری از ورزشکاران و مربیان می‌دانند که خواب نقش مهمی دارد، اما خواب معمولاً اولین چیزی است که قربانی می‌شود. کارشناسان می گویند که با خواب باید همان برخوردی را داشت که با ورزش داریم. به این معنی است که باید خواب را یک فرآیند فعال فرض کرد. خوابیدن به اندازه کافی فعالیت مثبتی است که کمک می‌کند در همه جنبه های زندگی بهتر عمل کنید

حرکات کششی آرام و تکراری می‌تواند تا حد زیادی سبب پیشگیری از بروز بسیاری از آسیب‌های شدید شود
پاسخ در ۲۹/بهمن/۱۳۹۲ ۱۸:۴۳:۳۵ از دکتر وب گرد (48,940 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

+3 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۸/بهمن/۱۳۹۲ ۱۲:۴۷:۵۳ در مغز و اعصاب از پروانه (13,920 امتیاز)
+8 امتیاز
0 پاسخ
+5 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۳/بهمن/۱۳۹۲ ۲۲:۳۹:۱۴ در اعصاب و روان از پروانه (13,920 امتیاز)
+5 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۳/بهمن/۱۳۹۲ ۲۲:۳۴:۳۲ در اعصاب و روان از حمیدرضا (10,190 امتیاز)
+3 امتیاز
0 پاسخ
پرسش ۰۱/بهمن/۱۳۹۲ ۱۳:۳۴:۴۲ در اعصاب و روان از elnaz (150 امتیاز)
???????
...