هر دو در یک سطح است هستند البته باصطلاح کهیر تماسی به نسبت به کهیری معمولی کمتر است. البته کهیر یک داستان باصطلاح طولانی است که یکی از آن یک واکنش حساسیتی است واکنش حساسیتی است که در واقع به آن می گویند تیپ 1 که می تواند بلافاصله بعد از خوردن یک غذایی ایجاد بشود و فرم های بسیار دیگری دارد که حالا علتش تنها ممکن است دارو باشد بیماری های عفونی باشند، استرس باشد، بیماری های داخلی باشد و بسیار. حالا ما امروز بیشتر راجع به غذا گویا داریم صحبت می کنیم بنابراین یکی از آن کهیری است که در اثر خوراکی که هیچ ولی کهیر تماسی هم داریم آن آنتی ژن ها و یا مواد آلرژی زا ذرات بسیار ریزی هستند که می توانند به سرعت از سطح پوست جذب بشوند و بلافاصله تولید آلرژی را بکنند.