سلام عرض می کنم به شما، یه سوال داشتم ولی نمی دونم که مربوط به آشپزی می شه یا نه چون من خانه دار هستم بعد از یک چند ماه برام این مشکل پیش اومده می گم شاید بی ارتباط نباشه با آشپزی بعد از اینکه چند ماه خانه دار شدم بعد از اینکه یک روز رفتم استخر و برگشتم یه دانه قرمز بود که پشت پایم زد و اون دانه همین طور زیاد شد و افزایش پیدا کرد و الان حدود یک سال و نیم است که من زیر نظر دکتر هستم و همه دکترهای مطب را بگویم رفتم. رفتم تتراسایکلین مصرف می کردم که خوب شدم با یک دانه ولی دوباره بعد از اینکه داروهایم را قطع می کردم دوباره دانه های قرمز می گیرم الان که پیش یک پزشک دیگری رفتم اسم بیماری ام را گفتن تیترویازید لیکنوئید کرونیکا بعد گفتند که اولین درمان شیمی درمانی است ولی می توانم با مصرف 6 ماه تتراسایکلین درمان بشم بشوم می خواستم ببینم نظر شما چیه؟