Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  سرطان چیست؟ - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۱,۰۹۰ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

سرطان چیست؟

+1 امتیاز
عصرتون بخیر کمی در مورد سرطان بگید که اصلا سرطان چیه؟ باتشکر از شما و سایت محشرتون.
پرسش ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۱۱:۲۶:۵۰ در خون و سرطان از رویا99 (210 امتیاز)

1 پاسخ

0 امتیاز
سرطان از جمله بیماری هایی ست که تغذیه صحیح در پیشگیری و درمان آن می تواند نقش داشته باشد.تا به حال غذای مشخصی که سرطان زا باشد شناخته نشده است اما بعضی مواد شیمیایی،آفت کش ها،سم ها و مواد افزودنی وحتی آلوده کننده هایی که به طور اتفاقی وارد غذا می شوند می توانند از دسته مواد سرطان زای قوی باشد.بعضی متخصصان تخمین می زنند که رژیم غذایی می تواند در دست کم یک سوم از کل موارد سرطان زا دخالت داشته باشد. به عنوان مثال شیوع بالای سرطان های مری و معده در مناطقی که از غذاهای نمک سود شده،دودی مثل برنج و ماهی دودی و نیتراتی مثل سوسیس و کالباس استفاده می کنند مشاهده می شود.دریافت بالای نمک و نیترات و ترکیبات موجود در دود از دسته عوامل خطر بروز این سرطان ها به شمار می رود.چاقی،شیوه غلط زندگی، بی تحرکی ،رژیم غذایی فاقد سبزی ها ،میوه ها ،غلات کامل، ماهی و ماکیان در ایجاد و پیشرفت سرطان های سینه و روده نقش موثری دارند.استعداد ژنتیکی ، عوامل محیطی مانند سیگار کشیدن، قرار گرفتن در معرض دود سیگار،آلودگی هوا، قرار گرفتن در معرض آفتاب شدید واجزای آلوده کننده رژیم غذایی مانند آفت کش ها، سم ها، نگهدارنده ها،افزودنی ها و رژیم های غنی از چربی،گوشت قرمز، غذاهای فرآیند شده، رژیم های عاری از سبزی ها و میوه ها و شیوه غلط زندگی و بی تحرکی می توانند در ایجاد انواع سرطان ها نقش مهمی داشته باشند.
اجزای اساسی رژیم غذایی در پیشگیری از سرطان ها عبارتند از: آنتی اکسیدان ها که در منابع مختلفی از غذا ها یافت می شود.آنتی اکسیدان ها با کاهش رادیکال های آزاد در بدن در پیشگیری از انواع سرطان ها نقش مهمی دارند اما فعالیت بیش از حد یا مقادیر بیش از اندازه آن ها می تواند به بدن آسیب برساند و بافت های مختلف بدن را تخریب نماید.آنتی اکسیدان ها به طور طبیعی از فعالیت بیش از حد آن ها جلوگیری می کند.مواد آنتی اکسیدان شامل سلنیم،کاراتنوئید ها،ویتامین ای و ویتامین ث هستند که مانع از آسیب سلول ها و بافت ها می شوند و می توانند از بروز تغییر سلول های بدخیم جلوگیری نمایند.رژیم غذایی غنی از فیبر در کاهش خطر سرطان ها به خصوص سرطان روده نقش دارد.رژیم های گیاهی کم کالری،پر فیبر،غنی از حبوبات و غلات کامل و سبزی ها و میوه ها خطر بروز سرطان ها را کاهش می دهند.فیبر ها با افزایش سرعت انتقال مواد غذایی از روده بزرگ باعث می شوند باکتری های روده فرصت کمتری برای تولید مواد سرطان زا از آن ها داشته باشند.همچنین دیواره روده برای مدت طولانی در معرض مواد سرطان زا قرار نگیرد.احتمال داده می شود که فیبر مواد غذایی ترکیب شیمیایی مواد تولید شده توسط باکتری های روده را تغییر داده و خاصیت سرطان زایی آن ها را کاهش دهد.فیبرها ترکیباتی هستند که در دیواره سلول های گیاهان مثل سبزی ها،میوه ها،سبوس،غلات کامل،حبوبات و مغزها یافت می شوند.با دریافت کافی و متناسبی از گروه غلات،میوه ها وسبزی ها می توان از بروز بسیاری از سرطان ها پیشگیری کرد.توصیه می شود روزانه 400 گرم یا 5 بار در روز میوه ها و سبزی ها مصرف شوند.سبزی های خانواده کلم و گل کلم حاوی ترکیبات غیر مغذی هستند که آنزیم های دارای توانایی تخریب مواد سرطان زا را فعال می کنند.پیاز،سیر،تره خصوصا هنگامی که خام خورده می شوند در کاهش خطر سرطان معده موثرند.مواد سولفوری موجود در این غذاها با آنزیم های موثر در بروز سرطان برخورد کرده و ساخت مواد سرطان زا را متوقف می نماید.هویج،گوجه فرنگی و مرکبات حاوی اسید فنولیک می باشند و از سرطان کولون با ممانعت از آزاد شدن از مواد سرطان زا پیشگیری می نماید.دانه های سویا و مشتقات سویا با ممانعت از عملکرد استروژن ها از بروز سرطان سینه ممانعت می کند.توت فرنگی،تمشک ،انگور و سیب حاوی اسیدالاگیک هستند که می توانند برخی رادیکال های آزاد خطرناک موجود در دود سیگار را خنثی نمایند.پیاز،چای سبز،انگور و مرکبات سرشار از ایافلاونوئیدها هستند که می توانند تغییرات بدخیم در سلول ها را متوقف کرده و مواد عامل سرطان را بلوک کنند. غذاهای دریایی و روغن ماهی به علت داشتن اسیدهای چرب امگا3،سلنیم،روی و ویتامین ای در پیشگیری از بسیاری از سرطان ها به خصوص سرطان سینه و روده نقش مهمی دارند.
پاسخ در ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۱۱:۳۳:۲۱ از dr.amiri (8,700 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

0 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۶/بهمن/۱۳۹۳ ۰۳:۴۳:۱۳ در دستگاه گوارش از simin (1,000 امتیاز)
0 امتیاز
0 پاسخ
پرسش ۱۳/مرداد/۱۳۹۹ ۱۲:۵۲:۵۴ در خون و سرطان از fatima96 (120 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۱۱:۱۴:۵۳ در خون و سرطان از farhad76 (250 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۱۰:۵۲:۰۲ در خون و سرطان از پویا67 (250 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۱۰:۵۲:۰۵ در خون و سرطان از پویا67 (250 امتیاز)
???????
...