Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  سقط جنین و زایمان نارس - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۱,۲۷۹ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

سقط جنین و زایمان نارس

+6 امتیاز
با عرض ادب

متاسفانه دختر من 4 سال است که ازدواج کرده در طول این مدت هر زمان که باردار شده است یا فرزندش سقط شده و یا زودتر از زمانی که باید به دنیا آمده اگر ممکن است یک توضیح جامع و کلی از علل آن برایم بیان کنید با تشکر
پرسش ۰۶/بهمن/۱۳۹۲ ۱۷:۳۵:۵۷ در زنان و مامايي از کوروش هندسی (2,740 امتیاز)
برچسب‌گذاری مجدد ۲۲/تیر/۱۳۹۳ ۱۳:۲۴:۱۰

1 پاسخ

0 امتیاز

دراختلال تکاملی رحم دوشاخ، قسمت تحتانی رحم طبیعی ولی قسمت فوقانی آن غیرطبیعی می باشد. این بیماری ممکن است همراه با اختلالات مادرزادی درسیستم ادراری باشد. بنابراین خانم مبتلا به رحم دوشاخ باید ازنظر وجود اختلالات درسیستم ادراری نیز بررسی شود. این بیماری اکثرا بدون علامت است وهنگام بارداری وزایمان تشخیص داده می شود.

رحم دو شاخ یک اختلال در تکامل رحم است که در آن قسمت تحتانی رحم طبیعی ولی قسمت فوقانی آن غیر طبیعی می باشد. در حین تکامل جنین، دو شاخ رحم باید بهم متصل شوند و تنه اصلی رحم را ایجاد کنند. بر حسب نوع اختلال در بهم چسبیدن شاخهای رحم در دوران جنینی، انواع مختلف رحم دو شاخ وجود دارند. گاهی فقط قسمتی از شاخها بهم نجسبیده اند (مثلا نصف فوقانی) که به آن رحم دو شاخ نسبی می گویند (شکل 1) و گاهی دو شاخ بطور کامل بهم نچسبیده اند که به آن رحم دو شاخ کامل می گویند (شکل 2). حدود یک دهم تا نیم درصد خانمها مبتلا به این بیماری هستند. در حالت کامل رحم دارای دو شاخ کاملا جداگانه است که بهمدیگر نچسبیده است، ولی شایعترین شکل ابتلا این است که یک دیواره ای در وسط رحم آنرا به دو قسمت مجزا تقسیم می کند (شکل 3). در 25 درصد این خانمها یک دیوار عمودی نیز در داخل واژن وجود خواهد داشت. در اکثر موارد تنه رحم دو شاخ بوده و گردن رحم طبیعی است (شکل 4). گاهی هم تنه رحم دو شاخ است و هم گردن رحم که به آن رحم دو شاخ همراه با گردن رحم دو گانه گفته می شود (شکل 5). این بیماری ممکن است همراه با اختلالات مادرزادی در سیستم ادراری باشد. بنابراین خانم مبتلا به رحم دو شاخ باید از نظر وجود اختلالات در سیستم ادراری نیز بررسی شود.
تظاهرات بالینی
این بیماری اکثرا بدون علامت است و هنگام بارداری و زایمان تشخیص داده می شود. اگر از رحم و یا لگن تصویربرداری شود، این بیماری بصورت اتفاقی کشف خواهد شد. شایعترین تظاهر بالینی آن سقط در دوران ابتدائی حاملگی است. سایر علائم ممکن، عبارتند از:
• پریودهای نامنظم و یا سنگین
• درد در شکم
• درد در هنگام تخمک گذاری
تشخیص:
این بیماری را از راههای مختلف می توان تشخیص داد. از روشهای مختلف تصویربرداری مثل سونوگرافی، عکس رنگی از رحم (شکل 6)، سی تی اسکن (شکل 7) و ام آر آی (شکل 8) می توان استفاده کرد. این بیماری اغلب در اولین سونوگرافی دوران بارداری تشخیص داده می شود.
رحم دو شاخ بر روی باروری دارای اثر سوء می باشد و این بیماران باید تحت نظر متخصص باشند. کلا حاملگی در این بیماران جزو حاملگیهای پر خطر محسوب می شوند. اثرات سوء رحم دو شاخ بر روی باروری عبارتند از:
• سقطهای مکرر
• زایمان زودرس که میزان آن 25-15 درصد است
• قرار گرفتن غیر طبیعی جنین در رحم. در حالت طبیعی سر جنین در قسمت پائین رحم قرار می گیرد، اگر نشیمنکاه جنین در قسمت پائین رحم قرار گیرد غیر طبیعی خواهد بود و زایمان اینگونه بچه ها نیز همراه با مخاطرات مخصوص به خود است. در افرادیکه دارای رحم دو شاخ هستند، احتمال پائین بودن نشیمنگاه جنین 50-40 درصد است.
• احتمال اختلالات مادرزادی بالا می رود.
• تاخیر در رشد جنین
درمان
اگر خانمی مبتلا به سقطهای مکرر شود و دلیل واضحی نیز برای آن یافت نشود، این بیماری را می توان با جراحی اصلاح کرد. اینکه اصلاح جراحی رحم دو شاخ سبب بهبود سرانجام حاملگی می شود، هنوز به اثبات نرسیده است.

 

پاسخ در ۰۶/بهمن/۱۳۹۲ ۱۷:۳۸:۴۳ از دکتر وب گرد (48,940 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

+2 امتیاز
1 پاسخ
+5 امتیاز
0 پاسخ
پرسش ۲۶/خرداد/۱۳۹۲ ۲۲:۴۲:۵۱ در زنان و مامايي از janbozorgi (340 امتیاز)
???????
...