Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  چگونگی ترک سیگار - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۱,۲۴۴ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

چگونگی ترک سیگار

+4 امتیاز
با چه روشی میتوان سیگار را ترک کرد؟
پرسش ۱۲/خرداد/۱۳۹۲ ۰۹:۴۹:۱۸ در اعصاب و روان از ha (290 امتیاز)
دسته‌بندی مجدد ۱۲/خرداد/۱۳۹۲ ۱۰:۰۴:۵۶ از Dr.Delroba

1 پاسخ

0 امتیاز
سلام

تصمیم بسیار بزرگ و مهمی گرفته اید تا هم سال های بیشتری زندگی کنید و هم زندگی بهتری داشته باشید و هم به اطرافیان خود حیات بهتری ببخشید.

برای این تصمیم بزرگ به شما تبریک می گویم.

توصیه می کنم این کار بزرگ را زیر نظر پزشک یا مشاور و یا مراکز ذیربط مثل جمعیت ترک سیگار انجام دهید.

اما به طر کلی باید در ابتدا با همه وجود عزم خود را جزم کنید و باور کنید که چیزی را کنار می گذارید که بیش از 20 نوع سم تا کنون از آن استخراج شده است و در کنار الکل و مواد افیونی عامل و زمینه ساز اکثر قریب به اتفاق بیماری ها و اختلالات بدن است.

باید هرگونه پاکت سیگار و یا چیزهایی که در منزل و محیط کار شما را به یاد سیگار می اندازند از جلوی چشم خود دور کنید.

از روی آوردن به محصولاتی که در ماهواره ها تبلیغ می شوند جدا خودداری کنید چرا که بسیاری همچون سیگار الکترونیک خود سرطان زا و عامل بیماری هستند.

با ترک تدریجی سیگار شما دچار برخی علائم مثل بی قراری و بی خوابی گرسنگی کاذب ضعف و امثال آن می شوید که همگی عوارض کمبود ماده نیکوتین که ماده ای اعتیاد زاست می باشد. برای این امر قالب های جایگزینی برای دریافت نیکوتین ایجاد شده اند. شامل:

-برچسب های نیکوتین دار که از طریق پوست نیکوتین را به بدن می رسانند و اگر آلرژی دارید یا مشکلات پوستی دارید از آن اجتناب کنید.

- آدامس های نیکوتین دار

- اسپری نیکوتین دار

- نیکوتین استنشاقی

دو مورد آخر حتما با تجویز پزشک قابل دریافت هستند.

فراموش نکنید که پس از ترک سیگار که حدود 11 ماه بعد از تصمیم شما تقریبا همه چیز به حالت عادی بر می گردد، مراقب باشید که چاقی به سراغتان نیاید چرا که ترک سیگار با ایجاد گرسنگی کاذبی چاقی نیز می آورد.

استفاده از روش های طب مکمل مثل طب سوزنی نیز در کاهش میل به سیگار و عوارض آن مثل میل به غذا نیز تاثیر به سزایی دارد.

برای شما آرزوی موفقیت دارم
پاسخ در ۱۲/خرداد/۱۳۹۲ ۱۲:۵۹:۳۲ از Dr.Shahabi (92,580 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

+3 امتیاز
0 پاسخ
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۲ ۱۳:۲۶:۳۱ در اعصاب و روان از sima.salamat (420 امتیاز)
+4 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۹/بهمن/۱۳۹۲ ۱۸:۳۵:۰۴ در ساير موضوعات از حمیدرضا (10,190 امتیاز)
+8 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۸/اردیبهشت/۱۳۹۳ ۱۲:۴۴:۴۸ در مو از دکتر وب گرد (48,940 امتیاز)
+3 امتیاز
0 پاسخ
پرسش ۲۹/فروردین/۱۳۹۳ ۱۲:۰۰:۵۳ در ريه و تنفس از شیخ علی (150 امتیاز)
+2 امتیاز
1 پاسخ
???????
...