مسئله مهمی که باید همواره مد نظر داشت و سه اصل طلایی تغذیه را تشکیل میدهند 1- تناسب در غذا خوردن است که به تناسب سن وجنس و فعالیت متنوع میگردد ، 2- در جهت افزایش طول عمر و حفظ سلامتی باید تناسب با تعادل همراه باشد در کنار لذت بردن از غذا خوردن باید از 13 عدد ویتامین و 16 عدد ماده معدنی کلیدی و ساختاری و 20 عدد اسید آمینه و آنتی اکسانهایی که برای خنثی سازی رادیکالهای آزاد وجود دارد و همچنین فبیرهای محلول و نا محلول بهره برد.3- تنوع غذایی است یعنی از تمام مواد تشکیل دهنده هرم غذایی که طبقه اول آن غلات و جایگزینهای آن است و طبقه دوم سبزیجات (بدون خورد کردن و پختن )و میوه جات (5 واحد میوه با تنوع رنگ و نوع ) استفاده نمود.