Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  عوارض آپنه یا وقفه ی تنفسی - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۲,۱۸۲ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

عوارض آپنه یا وقفه ی تنفسی

0 امتیاز
درود به شما دکتر خوب. آپنه یا وقفه¬ی تنفسی چه عوارضی را برای افرادی که دچار آن عارضه هستند، داره؟راه هایی هم هست که تشخیص بدیم این بیماری رو؟آیا آپنه درمان میشه ؟ممنون از سایت خوبتون.
پرسش ۰۳/اسفند/۱۳۹۳ ۱۰:۳۸:۴۴ در ساير موضوعات از sirous (360 امتیاز)

1 پاسخ

0 امتیاز
آپنه برگرفته از یک واژه¬ی یونانی است به معنای فقدان تنفس و یکی از شایع¬ترین اختلالات خواب است و درواقع آپنه¬ی خواب عبارت است از وقفه¬ی تنفسی بیش از ده ثانیه در ضمن خواب و برای فرد اتفاق می¬افتد و به سه دسته تقسیم می¬شود. ما آپنه¬ی انسدادی داریم در اثر انسداد راه¬های هوایی فوقانی اتفاق می¬افتد. در افراد میان¬سال و افرادی که چاق هستند، بیشتر شایع است و شاهدش هستیم. البته محدوده¬ی سنی ندارد. ممکن است در سنین مختلف اتفاق بیفتد. مثلاً در کودکانی که لوزه¬ی بزرگ دارند، همین آپنه¬ی انسدادی شایع است. آپنه¬ی مرکزی نوع دوم آپنه و وقفه¬ی تنفسی است که بیشتر در اثر مشکلات مغزی ایجاد می¬شود و بیماران قلبی و افراد مسن بیشتر مبتلابه این نوع آپنه می¬شوند و نوع سومش را اگر بخواهیم اشاره‌کنیم، نوع مختلط نوع اول و دوم را شامل می¬شود که هر دو نوع آپنه¬ی انسدادی و آپنه¬ی مرکزی مشهود است. اگر بخواهیم به علائمش اشاره بکنیم، خرناس کشیدن، صداهای غیرطبیعی به هنگام خواب از مجرای تنفسی، تنفس نامنظم، تحریک¬پذیری و خواب¬آلودگی در طول روز، افسردگی، علائم شایعی هستند که درواقع برای وقفه¬ی تنفسی به آن اشاره کردند.
برای تشخیص این عارضه درواقع از یک روشی استفاده می¬کنند که تغییرات بدن را در طول خواب ثبت می¬کنند. برای این کار هم از دستگاهی استفاده می¬کنند که معمولاً در مراکز خواب وجود دارد و در طی خواب، طی چند ساعت خوابیدن به‌وسیله‌ی این دستگاه تغییراتی که در خواب اتفاق می-افتد را ثبت و ارزیابی¬ می¬کنند. مثلاً کیفیت خواب، مدت خواب، وضعیت بدن به هنگام خوابیدن، نحوه¬ی تنفس کردن افراد، این نحوه¬ی تشخیصی است و اگر اجازه بدهید یک اشاره¬ای بکنیم به عوارضی که می¬تواند وقفه¬ی تنفسی برای افراد به دنبال داشته باشد، اشاره داشته باشیم. آپنه یا وقفه¬ی تنفسی ممکن است مستقیماً به¬ندرت منجر به مرگ افراد بشود، اما می¬تواند عوارضی را به دنبال داشته باشد برای افراد که درواقع مرگ زودهنگام را برای این افراد رقم بزند. ازجمله عوارضی که می¬توانیم به آن اشاره داشته باشیم، این نکته است که ما کاهش هوشیاری را در افراد شاهد می-شویم. چاقی، اضافه¬ی وزن در افراد اتفاق می¬افتد، نارسایی قلبی همین¬طور بیماری¬های عروق کرونر را ما شاهد هستیم. کاهش یادگیری که در خبر به آن اشاره شد، از عوارضی است که می¬تواند به دنبال داشته باشد. تصادفات رانندگی که ناشی کاهش هوشیاری است و خواب¬آلودگی که تحت تأثیر این اختلال خواب در افراد رخ می¬دهد. ناتوانی جنسی، کاهش میل جنسی همه جزء مواردی است که برای افراد به‌عنوان عوارض جانبی این اختلال می¬توانیم از آن¬ها یاد کنیم.
درمان مفید این عارضه نیازمند تشخیص شدت این اختلال درواقع است. مثلاً در مواردی که ناهنجاری¬های آناتومیکی مسئله¬ساز این قضیه می¬شود، جراحی یکی از راهکارهای مفید است. در موارد خفیف¬تر، انجام رژیم¬های غذایی، کاهش وزن می¬تواند خیلی کمک بکند برای بهبود این قضیه. یکی از راهکارهای مفید می¬تواند باشد. ولی ترجیحاً درمان این قضیه به‌شدت و حدت این اختلال بستگی دارد.
آن‌کسانی که دارند از این عارضه رنج می¬برند، دقت داشته باشند به هنگام خوابیدن سرشان بالاتر از سایر اجزای بدن قرار بگیرد. از خوابیدن به پشت اجتناب کنند، به پهلو خوابیدن می¬تواند کمک کند به کسانی که از این عارضه رنج می¬برند و مقدار خواب و کیفیت خوابشان، دقت داشته باشند نظم قابل¬ملاحظه¬ای باید خوابشان داشته باشد. هفت ونیم تا هشت ساعت خوابیدن برای این افراد بسیار مفید است. باید دقت داشته باشند. چون هرچقدر که کاهش خوابشان صورت بگیرد، به همان میزان هم ما آپنه را بیشتر شاهد می¬شویم و خروپف کردن در این افراد بیشتر اتفاق می¬افتد.
پاسخ در ۰۳/اسفند/۱۳۹۳ ۱۰:۳۹:۱۴ از dr.amiri (8,700 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

0 امتیاز
0 پاسخ
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۲ ۱۳:۰۱:۵۶ در مغز و اعصاب از bitanem (120 امتیاز)
0 امتیاز
0 پاسخ
پرسش ۱۳/مرداد/۱۳۹۹ ۱۲:۰۸:۳۲ در ساير موضوعات از السانا (150 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۳/اسفند/۱۳۹۳ ۱۶:۲۷:۲۷ در ساير موضوعات از mahnaz 78 (180 امتیاز)
???????
...