Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  اهمیت تغذیه در ادیان - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۲,۹۲۸ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

اهمیت تغذیه در ادیان

0 امتیاز
سلام. سوالی دارم که می خواهم بپرسم. در کتب قدیمی ایرانی که توصیه های غذایی و پزشکی بوده است و همچنین کتب اسلامی و خصوصا در قرآن کریم، کتاب آسمانی ما هم یک توصیه هایی این‌گونه هست. مثلاً زیتون یا سبزی‌ها در کتب اسلامی یا در قرآن درباره زیتون و موارد اینگونه خیلی اشاره‌شده است در مورد جایگاه این طب یا جایگاه سفارشات مذهبی ما در این حوزه ، یک توضیحی بدهید ممنون می‌شوم.
پرسش ۰۳/اسفند/۱۳۹۳ ۱۵:۵۸:۰۳ در ساير موضوعات از ruzbe 89 (220 امتیاز)

1 پاسخ

0 امتیاز
حقیقت این است که اولا منطقه مدیترانه منطقه ای است که به لحاظ تاریخی هم مجاورت دارد با مراکز اسلامی و اصلا بخشی اش سرزمین های اسلامی است. این لبنان و سوریه و این‌ها که گفتیم سرزمین های دیرینه اسلامی است. منتها حقیقت این است که دستورات دین ماست، سلامت جسم و روان و سلامت روحی را در برمی‌گیرد. و آنجا که می‌بینیم تمرکز احادیث در یک حوزه ای زیاد می‌شود یعنی منظور و مقصودی وجود داشته است ما نگاه می‌کنیم در روایاتمان شاید حجم قابل‌توجهی از احادیث متمرکز شدند روی تغذیه، یعنی تغذیه ما را از مرحله خوردن حتی غذا را دردهان گذاشتن، جویدن در برمی‌گیرد تا حجم غذایی که می‌خوریم، نوع غذایی که می‌خوریم، توصیه به اینکه پیاز را پیاز هر منطقه مثلاً مصرف بکنیم، این‌که پرخوری نکنیم، گوشت کمتر بخوریم، عین روایاتی است که بسیاری از این روایات ، روایات محکم و صحیح هستند. مجموع این احادیث اسلامی نشان می‌دهد که توجه ما در ادبیات اسلامی از زمان ظهور پیامبر اکرم تا امروزه به مسائل سلامت جسمی از منظر تغذیه ای توجه خاص بوده است و جالب این است که ما علاوه بر این‌ها احادیث دیگری داریم در حوزه تغذیه که به حلال بودن و مشروع بودن غذا هم توجه می‌کند. این نکته خیلی ظریفی است که الآن دانشمندان بخش رسیدند که وقتی ما می خواهیم یک غذایی را فراهم بکنیم حتی در ادبیات امروزی می‌گویند که برخی از اساتید حوزه‌ی پزشکی و تغذیه می‌گویند که تا حد زیادی غذایی که ما می‌خوریم روی شخصیت ما تأثیر می گذارد برای همین در منزل غذا بخورید که مادر با مهربانی مواد غذایی را طبخ بکند و به شما بدهد. گویی تغییراتی در این مواد ایجاد می‌شود که روی شخصیت ما تأثیر می گذارد. حالا آن حلال و مشروع بودن ماده غذایی که از احادیث ما کاملا استخراج می‌شود، اهمیت اش اینجا آشکار می‌شود که ابتدائاً به مواد غذایی مختلف توجه می‌کنیم ، دوم به روش اش. شاید هم بگوییم ابتدائا به حلال و مشروع بودن دستاورد ها و بعد به نوع مواد غذایی و شیوه آن‌ها. در مجموع تغذیه جسم با تغذیه روح در اسلام درهم‌تنیده است، سلامت جسم و روان و روح از هم جدا نیست.
پاسخ در ۰۳/اسفند/۱۳۹۳ ۱۶:۰۱:۰۷ از dr.mohajer (1,220 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

+1 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۳۰/بهمن/۱۳۹۳ ۰۳:۵۸:۵۱ در قلب و عروق از lotfi (200 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۱/اسفند/۱۳۹۳ ۱۱:۳۸:۱۶ در دستگاه گوارش از آسمان1 (130 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ
+1 امتیاز
1 پاسخ
+1 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۳/اسفند/۱۳۹۳ ۱۶:۳۲:۰۵ در زنان از مینی (160 امتیاز)
???????
...