ببینید، نان یکی از مواد غذایی اساسی و ضرروی در بحث تغذیه هست. به خصوص در سبد مصرفی غذایی خانوار ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. خصوصا اگر این نان ، نان سبوس دار باشد و با آرد کامل تهیه بشود در مقایسه با نانی که با آرد سفید تهیه می شود از ارزش غذایی بیش تری برخوردار می شود و تاثیرات مثبت تری برای ما دارد و در واقع مصرف روزانه آن مقدار زیادی از نیاز های ما به املاح ، فیبر ، ویتامین و همین طور پروتئین را تامین می¬کند. به خصوص در سبد مصرفی غذایی خانوار ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. خصوصا اگر این نان ، نان سبوس دار باشد و با آرد کامل تهیه بشود در مقایسه با نانی که با آرد سفید تهیه می شود از ارزش غذایی بیش تری برخوردار می شود و تاثیرات مثبت تری برای ما دارد و در واقع مصرف روزانه آن مقدار زیادی از نیاز های ما به املاح ، فیبر ، ویتامین و همین طور پروتئین را تامین می کند . با توجه به این که در ماه مبارک رمضان افراد به مدت 17 تا 18 ساعت روزه دار هستند و ممکن است که دچار آسیب های تغذیه بشوند اگر دقت لازم را نداشته باشند در تغذیه شان ، در همین راستا توصیه می شود که از مواد غذایی مثل نان سبوس دار ، سبزی ، میوه ، سالاد و حبوبات خصوصا در وعده ی سحر مورد استفاده قرار بگیرد و استفاده بشود . در واقع همان طوری که در خبر شما اشاره فرمودید، این مواد قند شان به آرامی آزاد می شود و این موضوع باعث می شود که فرد در طول روز کم تر احساس گرسنگی بکند و بهتر بتواند دوران روزه داری را سپری بکند و طول مدت روزه داری را کم تر احساس بکند. در کنار این مصرف میوه و سبزیجات هم باعث می شود که آب لازم برای بدن ما تامین بشود و فرد در طول روز کم تر احساس تشنگی بکند .