Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  آب میوه طبیعی - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۱,۲۳۳ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

آب میوه طبیعی

0 امتیاز
خسته نباشید. چطور می تونیم آب میوه ها را بگیریم در صورتی که خواص آنها از بین نرود؟متشکرم.
پرسش ۰۹/اسفند/۱۳۹۳ ۱۴:۵۶:۵۹ در تغذیه و سلامت از نسیم38 (210 امتیاز)

1 پاسخ

0 امتیاز
دستگاه ای وجود دارد که ضمن  حفظ بیشترین خواص کیفی آب میوه با استفاده از امواج ماکروویو و فرا صوت آب میوه ها را پاستوریزه می کند. یکی از روش های بهره گرفتن از مزیت های تغذیه میوه ها ، استفاده از عصاره یا آب آنهاست که برای سالم سازی این فرآورده ها آب میوه ه ارا قبل یا بعد از بسته بندی به روش حرارتی ، پاستوریزه می کنند که این عمل اغلب موجب کاهش برخی خواص کیفی آب میوه می شود. تاثیرات به کارگیری ترکیب روش های پرتو حرارتی و غیر حرارتی در کاهش اثرات مخرب با روش متداول پاستوریزاسیون حرارتی مقایسه کردند و نتیجه نشان داد متغیر های مستقل دما، توان فرا صوت، توان مایکروویو و زمان اعمال فرا صوت اثرات معناداری بر شمارش میکروبی و شاخص های کیفی داشتند. این طرح با افزایش توان فراصوت، مقدار تغییر کلی رنگ آب میوه تغییر چندانی نداشته و با توجه به نتایج این بررسی شرایط بهینه سازی پیشنهادی برای فرآوری آب آلبالو به منظور حفظ بیشترین خواص کیفی این آب میوه به دست آورد.
پاسخ در ۰۹/اسفند/۱۳۹۳ ۱۵:۰۰:۲۹ از dr.salimi (7,640 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

0 امتیاز
1 پاسخ
0 امتیاز
1 پاسخ
0 امتیاز
1 پاسخ
+3 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۲ ۱۲:۵۶:۱۴ در تغذیه و سلامت از عشق (150 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۹/اسفند/۱۳۹۳ ۱۳:۲۳:۱۳ در تغذیه و سلامت از rezA66 (220 امتیاز)
???????
...