Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  مصرف نمک و علائم ام اس - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۱,۱۵۸ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

مصرف نمک و علائم ام اس

+1 امتیاز
عصرتون بخیر. چطور می تواند در واقع مصرف نمک تاثیر بگذارد روی تشدید علائم ام اس (MS)؟ ممنون میشم توضیح بدید
پرسش ۰۹/اسفند/۱۳۹۳ ۱۴:۵۷:۲۹ در مغز و اعصاب از atie12 (250 امتیاز)

1 پاسخ

0 امتیاز
رژیم های غذایی سرشار از نمک  موجب تشدید علائم ام اس (MS) و پیشرفت این بیماری می شود نوع تغذیه نقش مهمی در کنترل علائم بر جلوگیری از پیشرفت بیماری ام اس (MS) همچون دیگر بیماری های مزمن دارد. به افراد مبتلا به این بیماری توصیه میشود از رژیم های غذایی با مقادیر پایینی از چربی های اشباع شده و سرشار از اسیدهای چرب امگا3 استفاده کنند و میزان ویتامین D بدنشان را در سطح بالا نگه دارند. بیش از دو میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند.
ارتباط محکم بین تغذیه و تشدید پیشرفت بیماری ام اس هنوز در کتاب ها وارد نشده است یک تحقیقی که اشاره می کند که از نمک زیاد استفاده نکنید.  بیماران ام اسی می تواند ملاحظاتی داشته باشند به لحاظ تغذیه ای که کمکشان بکند برای سالم زیستن. آن ملاحظات را مرور می کنیم می بینیم بحث نمک هم توش هست یعنی از آن طرف مثبت قضیه نگاه بکنیم اگر رژیم غذایی سالم داشته باشند ، اگر روحیه ی مثبت داشته باشند و اگر ورزششان منظم باشد و اگر در زندگیشان معنای زیستن با بیماری و استفاده از ظرفیت های موجودشان در حداکثر ممکن را همیشه مدنظر داشته باشند قطعا به بیماریشان هم می توانند غلبه بکنند. اجازه بدهید در مورد الگو تغذیه ی سالم در ام اس این نکته را بگم. تغذیه ی سالم در ام اس به نظر می آید که دو گروه اساسی را هدف می گیرد یکی اسیدهای چرب ضروری است ، اسیدهای چرب ضروری اسیدهایی چربی هستند که بدن آنها را تولید نمی کند ولی به آنها نیاز دارد یعنی ما ناچاریم چربی ها را مصرف بکنیم حتی همان کره ی چربی اشباع که در خبر شما آمده بود یه مقدارش را استفاده بکنیم که اسیدهای چرب ضروری را به ما برساند مثل اسید لینولئیک. یعنی اینطوری نیست که ما کلا بتوانیم چربی را از زندگیمان حذفش کنیم. یک مقدارش ضروری است چون اسیدهای چرب ضروری در تمام فرآیندهای سوخت و ساز بدن به کار می روند. این ها در ام اس جایگاه خاصی دارند. اسید لینولئیک را اشاره کردم امگا 6 که در خبر شما هم بود مقدار کمی چربی های اشباع را مصرف بکنیم بد نیست این در روغن سویا ، ذرت ، آفتاب گردان و بادام زمینی پیدا می شود. دومین گروهی که می تواند چربی ضروری به ما برساند گروه امگا3 هستند که در خبر هم تاکید خوبی بهش شده بود. درست است در روغن ماهی است اما در دانه ی کتان ، ماهی آزاد بیشتر از دانه های دیگر سارلین؟ و کالونا و گردو و جوانه گندم هم می توانید امگا3 در واقع پیدا بکنید این خیلی مفید است. دسته ی دوم بعد از اسیدهای چرب ضروری آنتی اکسیدان ها می شوند. در ام اسی ها آنتی اکسیدان ها نقش بسیار خاصی را ایفا می کنند. همانطور که می دانید بدن ما در طول فرآیندهای روزمره عادی که دارد مرتب رادیکال های آزاد تولید می کند همانطور که اکسیژن را مصرف می کند و انرژی تولید می کند و حرکت می کند و سوخت و ساز انجام می دهد رادیکال آزاد هم تولید می کند. این رادیکال آزاد می شود آن قسمت های ناخواسته ای که ما بایستی مهارشان بکنیم یعنی آن اکسیدان هایی که مهارشان بکنیم. چه چیزی این ها را مهار می کند آنتی اکسیدان ها، که ویتامین های ضروری از جمله ویتامین های محلول در چربی E ، A و D که شما در خبر اشاره کردید و حتی ویتامین C ، ویتامین C خودش یک آنتی اکسیدان خیلی قوی است. در کنار برخی از املاح مثل سیلیوم؟ این جا خیلی نقش آفرینند. حالا از این اطلاعات علمی یک پله می رویم آن طرفتر ساده اش می کنیم. چه چیزهایی باید بخوریم که این ها را داشته باشد. برای ویتامین های محلول در چربی کره و میوه های خشک می توانند کمک کننده باشند حتی ویتامین E. برای ویتامین C سبزی و میوه ی تازه ، داریم نزدیک فصل مرکبات می شویم خوب مرکبات منبع بسیار خوبی هستند. در تمام فصول سال هم لیمو ترش منبع بسیار خوب ویتامین C است. ویتامین A که باز ویتامین محلول در چربی است در میوه های نارنجی در واقع پیدا می شود ، یکجور پیش سازی به اسم بتاکاروتن که در هویج وجود دارد که در بچگی به ما می گفتند هویج می تواند منبع خوبی برای ویتامین A باشد این می تواند در ام اسی ها خیلی کمک کند بهشان به عنوان یک آنتی اکسیدان و سیلیوم؟ که در گوشت ، غلات و پنیر یافت می شود. مجموعه ای از این ها به اضافه ی برخی ویتامین ها مثل ویتامین B12 وقتی در رژیم غذایی سالم این ها باشد بهشان کمک می کند. به هر حال ام اس یک بیماری است با اختلالات مزمن پیشرونده. اگر رژیم غذایی سالم باشد ، اگر روزی یک و نیم تا دو لیتر آب بنوشند ، اگر مکمل غذایی اضافه مصرف نکنند بدون تجویز پزشک و از قهوه ، کلاه و بادمجان و این چیزها پرهیز بکنند قطعا در طول زمان می توانند نتیجه بهتری از رژیم غذایی در جهت کنترل بیماری دریافت بکنند.
پاسخ در ۰۹/اسفند/۱۳۹۳ ۱۵:۰۵:۲۷ از dr.salimi (7,640 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

+3 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۸/بهمن/۱۳۹۲ ۱۲:۴۷:۵۳ در مغز و اعصاب از پروانه (13,920 امتیاز)
+3 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۸/بهمن/۱۳۹۲ ۱۲:۴۲:۵۹ در مغز و اعصاب از پروانه (13,920 امتیاز)
+2 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۹/بهمن/۱۳۹۲ ۱۸:۲۸:۰۰ در مغز و اعصاب از شدکیس (160 امتیاز)
0 امتیاز
0 پاسخ
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۲ ۱۲:۲۷:۳۵ در مغز و اعصاب از شدکیس (160 امتیاز)
???????
...