دریافت مقادیر زیادی چربی باعث افزایش احتمال خطر سرطان روده،سینه و کلیه می شود.رژیم های پر چرب به خصوص با منشا حیوانی مثل گوشت قرمز،تخم مرغ،محصولات لبنی با مقادیر بالای چربی و کلسترول خطر بروز انواع سرطان ها را افزایش می دهند.بسیاری از مطالعات نشان می دهند که دریافت بالای چربی به خصوص در زنان یائسه احتمال بروز سرطان سینه را افزایش می دهد.کاهش مصرف اسید های چرب اشباع مثل انواع غذا های حیوانی،کره ،لبنیات پر چرب، کله پاچه،امعا و احشا، گوشت های قرمز، خطر سرطان ها را کاهش می دهند.بنابر مطالعات ارتباط مثبتی بین شیوع بروز انواع سرطان ها و چاقی به خصوص در مورد سرطان سینه مشاهده شده است.عدم تحرک کافی و ورزش نیز یک عامل خطر برای انواع سرطان ها محسوب می شود.ورزش می تواند در پیشگیری از انواع سرطان ها به خصوص سرطان سینه، دستگاه تناسلی و کلیه اثر مطلوبی داشته باشد.ورزش با سرعت بخشیدن به انتقال مواد غذایی از روده، ممانعت از ترشح هورمون های جنسی و کاهش ذخایر سلول های چربی از سرطان ها پیشگیری می کند.
لازم به ذکر است مقادیر زیاد هورمون های مردانه می توانند به ترکیبات سمی تبدیل شوند.