کودکانی که به اختلالات بی توجهی و بیش فعالی مبتلا هستند در سنین نوجوانی بیشتر مستعد کم تحرکی و ابتلا به چاقی میشوند یک آزمایش در فنلاند نشان میدهد بیش از 9 درصد از کودکانی که در سن 8 سالگی به اختلال کم توجهی و بیش فعالی مبتلا بودند بیش از کودکان دیگر در سنین نوجوانی کم تحرک بوده و چاق شده اند مصرف بیش از حد پروتئین حیوانی از جمله گوشت و پنیر در دوره میانسالی احتمال وقوع مرگ زودرس در افراد را افزایش میدهد افراد میانسالی که به میزان زیاد از پروتئین حیوانی استفاده میکنند 2 برابر افراد عادی در معرض مرگ زودرس قرار دارند و امکان ابتلا به سرطان در این افراد بیش از 4 برابر افراد دیگر است.