از سوسیس ، کالباس ، کنسرو گوشت ، برگرها و سایر فرآورده های گوشتی به علت دارا بودن مقادیر بالای سدیم باید پرهیز کرد. .سبزی های کنسرو شده در آب نمک ، زیتون شور ، چیپس و سایر تنقلات شور نیز نباید مصرف شود. ماهی دودی یا کنسرو شده و تن ماهی سرشار از سدیم هستند..سسها ، کنسرو لوبیا ، قرصهای گوشت و سایر غذاهای آماده مصرف میتواند باعث تشدید بیماری شود .در طبخ به جای کره و روغن نباتی جامد بهتر است از روغن زیتون ، سویا و کانولا استفاده کرد مواد حاوی کافئین مانند چای و قهوه و نوشابه های کولا سبب افزایش فشار خون میشوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند.