مرکبات ،توت ها و سبزیهای دارای برگ سبز ،منابع خوب ویتامین ث هستند دریافت کم این ویتامین با پر فشاری ارتباط دارد مصرف مکمل ویتامین ث در افراد سالم و افراد دارای فشار خون سبب کم فشاری خون میشود گوشت و مرغ طبخ شده بدون نمک برای افراد دچار پر فشاری توصیه میشود برای خوش طعم کردن گوشت میتوان به جای نمک از سبزی های معطر ادویه ها و میوه ها استفاده کرد سبزی های ریشه ای از قبیل سیب زمینی و هویج و برنج و ماکارونی رشته ها و حلیم بدون نمک و همچنین مواد نشاسته ای دارای سدیم کم هستند و میتوان به عنوان پایه ای برای مواد غذایی از آنان استفاده کرد دانه کنجد و سبزی های برگ سبز ،منابع کم سدیم و تامین کننده کلسیم هستند