صفرا ماده ای است که در کبد ساخته می شود و در غذا وجود ندارد. اینگونه نیست که مثلاً من برگردم بگویم شما برو مثلاً جگر بخور صفرا وارد بدنت بشود تا چربی را هضم بکند. خیر. صفرا در داخل بدن و توسط کبد ساخته می شود و در کیسه صفرا هم ذخیره می شود. وقتی غذا وارد بدن می شود، وارد اثناعشر می شود، این صفرا از طریق مجاری صفراوی ترشح می شود، وارد روده می شود، آن را حلش می کند، در مسیر روده باریک کمک می کند تا اینها جذب بشوند و خودش وقتی تا آخر روده باریک رسید، خودش جذب می شود. مقدار کمی از آن دفع می شود، مثلاً حدود 500 میلی گرم که دوباره توسط کبد ساخته می شود. این که دوباره جذب شد، از طریق آخر روده کوچم دوباره بر می گردد به کبد، دوباره ذخیره می شود تا غذا وارد بشود.