غلات و محصولات غله ای نظیر نان و سبزیجات نشاسته دار مثل سیب زمینی غنی از کربوهیدرات های پیچیده، مواد قندی، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر گیاهی هستند. غلات چربی نسبتا کمی دارند. از غلات سبوس دار استفاده کنید و همچنین توجه داشته باشید که در حین فرآوری یا پخت چربی سدیم اضافه کمتری به این محصولات اضافه نمایید. غلات سبوس دار بهتر از غلات تسویه شده هستند چرا که حاوی دانه، هسته مغزی غلات و سبوس ، لایه خارجی پوشش غلات حاوی ویتامین ها و فیبر گیاهی می باشند پس از نان، بیسکویت ، برنج و ماکارونی هایی استفاده کنید که حاوی سبوس باشند و مصرف برنج سفید، نان سفید و ماکارونی های بدون سبوس را محدود کنید.