سلام:
فریز کردن یا منجمد کردن مواد غذایی، یکی از آسانترین و قابل قبولترین روشهای نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروبها در مواد غذایی نمیشود بلکه سبب کند شدن عمل این میکروارگانیسمها شده و نهایتا از تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر میگذارند، جلوگیری میکند. اما این نکته را فراموش نکنید که باید مواد غذایی تازه را به سرعت جایگزین مواد غذایی فریزری کرد…
هرچند با منجمد کردن و باز کردن مجدد یخ مواد غذایی تا حدودی کیفیت غذا از دست میرود و از ویتامینهای آن اندکی کاسته میشود اما با رعایت اصول صحیح میتوان مواد مغذی موجود را تا حدودی حفظ کرد. برای این كه ارزش تغذیه گوشت های منجمد كاهش پیدا نكند 24 ساعت قبل از مصرف باید از محیط فریزر خارج و در محیط یخچال قرار داده شود یعنی دمای گوشت را از منفی 18 درجه به صورت تدریجی به 4 درجه رساند.