Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  ارزش غذایی مواد غذایی منجمد - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۱,۷۳۰ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

ارزش غذایی مواد غذایی منجمد

+3 امتیاز

ایا گوشت های منجمد ارزش غذایی دارند؟

پرسش ۱۹/بهمن/۱۳۹۲ ۱۵:۱۷:۲۱ در تغذیه و سلامت از ایمان قلیچ خانی (180 امتیاز)
برچسب‌گذاری مجدد ۲۲/تیر/۱۳۹۳ ۱۳:۲۷:۴۹

1 پاسخ

+1 امتیاز
 
بهترین پاسخ

سلام:

فریز کردن یا منجمد کردن مواد غذایی، یکی از آسان‌ترین و قابل قبول‌ترین روش‌های نگهداری مواد غذایی است.  یخ زدن باعث کشتن میکروب‌ها در مواد غذایی نمی‌شود بلکه سبب کند شدن عمل این میکروارگانیسم‌ها شده و نهایتا از تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می‌گذارند، جلوگیری می‌کند. اما این نکته را فراموش نکنید که باید مواد غذایی تازه را به سرعت جایگزین مواد غذایی فریزری کرد…
هرچند با منجمد کردن و باز کردن مجدد یخ مواد غذایی تا حدودی کیفیت غذا از دست می‌رود و از ویتامین‌های آن اندکی کاسته می‌شود اما با رعایت اصول صحیح می‌توان مواد مغذی موجود را تا حدودی حفظ کرد. برای این ‌كه ارزش تغذیه گوشت های منجمد كاهش پیدا نكند 24 ساعت قبل از مصرف باید از محیط فریزر خارج و در محیط یخچال قرار داده شود یعنی دمای گوشت را از منفی 18 درجه به صورت تدریجی به 4 درجه رساند.

 

پاسخ در ۲۵/بهمن/۱۳۹۲ ۰۲:۴۱:۲۰ از Dr.Khatami (82,650 امتیاز)
انتخاب ۲۵/بهمن/۱۳۹۲ ۰۲:۵۳:۲۹ از Dr.Shidvash

پرسش‌های مرتبط

+10 امتیاز
0 پاسخ
+5 امتیاز
0 پاسخ
0 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۳/اسفند/۱۳۹۳ ۱۴:۱۷:۴۰ در تغذیه و سلامت از asal s. (220 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۹/اسفند/۱۳۹۳ ۱۲:۵۵:۳۵ در تغذیه و سلامت از sajjad21 (200 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ
???????
...