خیلی این در دنیا کار شد و واقعاً این غذا های طبع سرد و گرم وجود دارد . یعنی طب دنیا ، طب نوین هم این رو قبول دارد همان طوری که فرمودید یک سری غذا های هستن که متابولیم بالایی دارند و انرژی زیادی دارند مثلا خرما ، مثلا موادی که کربوهیدرات خیلی بالایی دارند مثل شیرینی ، خشکبار ، خیلی مطالعه در دنیا شد به صورت در واقع دو سو کور ، مطالعات خیلی در واقع دقیقی که اثبات کرد که قطعاً گرمی جات در واقع غذا های با طبع گرم جوش زا نیستند و الان آخرین تکست های دنیا در مورد جوش می گویند که اگر شما ماده ی غذایی بخورید که سطح قتد خون تان رو سریع خیلی بالا ببرد این می تواند جوش زا باشد . توصیه آخر این است که کسی کسانی که جوش های خیلی شدیدی دارند چیز های خیلی شیرین نخورند . می توانند بخورند چیز های گرم ، غذا های با طبع گرم رو بخورند ولی چیز های خیلی شیرین مصرف نکنند ، شیر هم در کنار آن ها می گنجانند و مطالعات جدید می گوید که مصرف زیاد شیر هم در کسانی که جوش دارند ممکن است که جوش آن ها را بیش تر کنند . ما توصیه می کنیم که جوش های زیادی دارند لبنیات های دیگری را استفاده کنند و شیر استفاده نکنند . این هم اثبات شده است ولی بقیه گرمی جات ، ما این رو به مریض ها می گوییم که اگر شما مثلا گردو مصرف می کنید ، خیلی از مریض ها الان جوش دارند شاید سال ها نه گردو می خورند نه حالا مثلا فندق می خورند نه چیز های دیگه ، نه خرما می خورند ، می گوییم همه ی این ها رو مصرف کنید به تجربه خودتان دقت کنید ، اگر مصرف ماده ی غذایی تشدید داد آکنه تان یا جوش هایتان را ، کم تر مصرف کنید . هیچ موقع یک منبع غذایی را صفر نکنند و اگر دیدید که تاثیری ندارد به اندازه مصرف کنید .
چیز هایی است که قندخون را خیلی سریع می برد بالا و مواد کربوهیدراتی که قند خون را خیلی بالا خیلی سریع بالا می برد و خیلی شیرین هستند اثبات شده است که جوش را بیش تر می کند