Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  پروتز بیضه و کاهش استرس - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۱,۱۲۰ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

پروتز بیضه و کاهش استرس

+2 امتیاز
سلام

جوانی هستم 25 ساله مدتی قبل بر اثر ابتلا به بیماری خاص یکی از بیضه هایم را از دست دادم از این موضوع بسیار ناراحتم و احساس ضعف می کنم برای جبران آن راهی هست؟
پرسش ۱۶/بهمن/۱۳۹۲ ۱۴:۱۳:۲۲ در آسيب ها و مسموميت از حمیدرضا (10,190 امتیاز)
برچسب‌گذاری مجدد ۲۲/تیر/۱۳۹۳ ۱۳:۲۷:۰۱

1 پاسخ

0 امتیاز

فقدان بیضه و یا برداشته شدن آن توسط جراحی در عده ای همراه با عوارض روانی است. در افرادیکه از نداشتن یک یا هر دوبیضه مضطرب و ناراحت هستند، گذاشتن پروتز بیضه به مقدار زیادی از استرس آنها می کاهد.

اولین پروتز بیضه در سال 1941 توسط آقای نیومن گذاشته شد. وی از پروتز بیضه از جنس ویتالیوم استفاده کرد.
فقدان بیضه و یا برداشته شدن آن توسط جراحی در عده ای همراه با عوارض روانی است. در افرادیکه از نداشتن یک یا هر دوبیضه مضطرب و ناراحت هستند، گذاشتن پروتز بیضه به مقدار زیادی از استرس آنها می کاهد. فقدان بیضه دارای دو نوع می باشد، یکی نوع مادرزادی است که فرد بطور مادر زادی فاقد یک یا هر دو بیضه است و دیگری اکتسابی است. در نوع اکتسابی بنا به عللی بیمار بیضه خود را از دست می دهد، مثلا بعلت سرطان، بیضه درآورده می شود و یا بعلت ضربه و پارگی بیضه، مجبور به خارج کردن آن از بدن می شویم. در همچون مواردی که بیمار احساس می کند که چیزی کم دارد و از نظر روانی نیز تحت فشار است می توان از پروتز بیضه استفاده کرد.
انواع پروتز بیضه
امروزه سه نوع اصلی پروتز بیضه وجود دارند:
• پروتزهائیکه توسط کارخانه Mentor ساخته شده و محتوی آنها سرم فیزیولوژی است. یعنی جراح در حین عمل جراحی آنرا با سرم فیزیولوژی پر می کند. این نوع تنها نوعی است که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) مورد تائید قرار گرفته است.
• نوع دوم از جنس سیلیکون است و توسط کارخانه Silimed ساخته شده است.
• نوع سوم پروتزهای جامد نرم هستند که توسط کارخانه Mentor ساخته شده و برای مصرف در اروپا مورد تائید قرار گرفته اند.
پروتزهای بیضه در 5 اندازه ارائه می شوند:
1. خیلی کوچک، ابعاد 5/2 در 3/3 سانتیمتر، حجم 8/10 میلی لیتر
2. کوچک، ابعاد 8/2 در 6/3 سانتیمتر، حجم 8/14 میلی لیتر
3. متوسط، ابعاد 4/3 در 9/3 سانتیمتر، حجم 4/24 میلی لیتر
4. بزرگ، ابعاد 9/3 در 5/4 سانتیمتر، حجم 8/34 میلی لیتر
5. خیلی بزرگ، ابعاد 4 در 5 سانتیمتر، حجم 1/42 میلی لیتر
ابعاد فوق نیازهای هر سنی را برآورده می کنند. برای جراحی پروتز بیضه نیاز به یک روز بستری در بیمارستان است. از یک شکاف کوچک در ناحیه کشاله ران پروتز بیضه در داخل کیسه بیضه قرار داده شده و به کیسه بیضه ثابت می شود. این جراحی مستلزم مرافبتهای بسیار دقیق است. شب قبل از عمل اطاق جراحی با اشعه کاملا استریل می شود و حین جراحی مثل تمامی جراحیهای دیگر باید فوق العاده مراقب بود که آلودگی اتفاق نیفتد. باید حداکثر مراقبت را نمود که عفونت اتفاق نیفتد چون اگر پروتز بیضه عفونی شود باید آنرا خارج کرد.
بیماریکه قصد دارد از پروتز بیضه استفاده کند باید نسبت به عوارض بالقوه این عمل جراحی نیز اطلاع داشته باشد:
• مثل هر پروتز دیگر مادام العمر نمی توان از آن استفاده کرد. ممکن است بعد از جند سال نیاز به تعوض باشد.
• مثل هر پروتز دیگر آن یک جسم خارجی است و بدن ممکن است بر علیه آن واکنش نشان دهد. واکنش بدن بر علیه جسم خارجی با سازگاری زیستی ماده ای که پروتز از آن ساخته شده است، رابطه دارد. بهترین ماده ای که بدن سازگاری زیستی خوبی با آن دارد سیلیکون است.
• در بعضی موارد پروتز بیضه به مرور زمان از پوست بیضه بیرون می زند که باید درآورده شود.
امروزه صدها هزار نفر در سرتاسر دنیا از پروتز بیضه استفاده می کنند. در گذاشتن هر نوع پروتز باید بهترین نوع آن انتخاب شود تا از میزان عوارض کاسته شود.

 

 

پاسخ در ۱۶/بهمن/۱۳۹۲ ۱۴:۱۳:۵۶ از دکتر وب گرد (48,940 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

+2 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۹/بهمن/۱۳۹۲ ۲۲:۱۷:۱۵ در مردان از پروانه (13,920 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۹/اسفند/۱۳۹۳ ۱۴:۵۶:۵۷ در تغذیه و سلامت از نسیم38 (210 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ
0 امتیاز
1 پاسخ
0 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۲۸/بهمن/۱۳۹۳ ۱۳:۳۶:۰۴ در دهان و دندان از 1244 (380 امتیاز)
???????
...