Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  منابع پروتئین - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۱,۹۳۷ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

منابع پروتئین

0 امتیاز
.    منابع پروتئین چیا هستن؟  مصرف گوشت قرمز توصیه میشه؟ ممنون . کلا به چه مواردی دقت کنیم در استفاده از گوشت قرمز
پرسش ۰۹/اسفند/۱۳۹۳ ۱۲:۵۸:۵۲ در تغذیه و سلامت از صدف11 (180 امتیاز)

1 پاسخ

0 امتیاز
منابع تامین پروتئین بدن. گوشت قرمز و ماهی و گوشت طیور. مصرف مقادیر متعادل مواد گوشتی، قرمز،طیور یا ماهی می تواند پروتئین، ویتامین ها به ویژه گروه B و آهن مورد نیاز بدن را تامین نماید. توجه کنید که باید مصرف گوشت قرمز را محدود نمایید و به گوشت قرمز به عنوان غذای جانبی و نه بخش اصلی وعده های غذایی خودتان نگاه کنید. مثلاً مقادیر اندکی از گوشت قرمز را با ماکارونی ، برنج یا سبزیجات مخلوط کنید. گوشت گوسفند یا گوساله. هنگامی که می خرید، گوشت هایی انتخاب کنید که چربی قابل مشاهده ی اندکی داشته باشند یا فاقد آن باشند. استفاده از گوشت های لخت که حاوی 15% و یا کمتر چربی دارند توصیه می شود. راسته یا رانی که چربی آن پاک شده باشد انتخاب متناسب تری است. قبل از آشپزی تمام چربی های قابل مشاهده گوشت را جدا نموده و بدون اضافه کردن چربی یا روغن آن را بپزید. بهتر است گوشت را کباب نموده یا به شکل آب پز یا بریان استفاده کنید و در صورت سرخ کردن از مقادیر اندکی روغن زیتون استفاده کنید.
پاسخ در ۰۹/اسفند/۱۳۹۳ ۱۲:۵۹:۲۵ از dr.sharifi (7,320 امتیاز)

پرسش‌های مرتبط

+1 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۰/اسفند/۱۳۹۳ ۱۶:۱۰:۳۱ در تغذیه و سلامت از اسماعلیی (240 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۹/اسفند/۱۳۹۳ ۱۳:۱۷:۳۴ در تغذیه و سلامت از سارا 44 (240 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۰۹/اسفند/۱۳۹۳ ۰۷:۲۸:۲۵ در تغذیه و سلامت از ایمانی فرد (270 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ
???????
...