منابع تامین پروتئین بدن. گوشت قرمز و ماهی و گوشت طیور. مصرف مقادیر متعادل مواد گوشتی، قرمز،طیور یا ماهی می تواند پروتئین، ویتامین ها به ویژه گروه B و آهن مورد نیاز بدن را تامین نماید. توجه کنید که باید مصرف گوشت قرمز را محدود نمایید و به گوشت قرمز به عنوان غذای جانبی و نه بخش اصلی وعده های غذایی خودتان نگاه کنید. مثلاً مقادیر اندکی از گوشت قرمز را با ماکارونی ، برنج یا سبزیجات مخلوط کنید. گوشت گوسفند یا گوساله. هنگامی که می خرید، گوشت هایی انتخاب کنید که چربی قابل مشاهده ی اندکی داشته باشند یا فاقد آن باشند. استفاده از گوشت های لخت که حاوی 15% و یا کمتر چربی دارند توصیه می شود. راسته یا رانی که چربی آن پاک شده باشد انتخاب متناسب تری است. قبل از آشپزی تمام چربی های قابل مشاهده گوشت را جدا نموده و بدون اضافه کردن چربی یا روغن آن را بپزید. بهتر است گوشت را کباب نموده یا به شکل آب پز یا بریان استفاده کنید و در صورت سرخ کردن از مقادیر اندکی روغن زیتون استفاده کنید.